IT&C

AMN: sa salvam Mesagerul de sub comunisti!

Televiziunea asa-zis publica, Moldova 1 continua practica de slujire a Partidului Comunistilor impotriva realitatii si a majoritatii cetatenilor, care o intretin. Rubrica „Alegeri 2009” seamana tot mai mult cu o gazeta de partid, de parca ar plati-o clanul Voronin din miliardele sale. Alianta „Moldova Noastra” ofera inca un „antidot” la „Mesagerul” comunist.

Mai bine de jumatate din timpul alocat Alegerilor 2009, marti a fost ocupat de comunisti. Lor li s-a dat mai mult drept la replica decat au fost criticati de oponenti. „Moldova 1”, insa, a „uitat” sa procedeze in acelasi mod, adica echitabil, si in cazul conferintei de presa a comsomolistilor, care acuza Opozitia. Candidatul comunist Iurie Muntean apare in trei din cinci stiri despre partide, iar fostul lider comsomolist Petrenco – in celelalte doua, de la „Mesagerul” in limba romana.

Antidot: Regulamentul de reflectare a campaniei, aprobat de CEC si CCA prevede clar principiile reflectarii echitabile, echilibrate si impartiale a alegerilor. Moldova 1 le incalca in mod flagrant, ceea ce dovedeste inca o data ca sta sub comunisti, de care trebuie salvata. CEC si, mai ales, CCA ar fi cazul sa se autosesizeze si sa ia masuri…

Alt exemplu e cu detinatorii de patenta, care cer guvernarii sa nu-i mai oprime, sa le creeze conditii minime de activitate si de supravietuire. „Moldova 1”, in loc sa patrunda in esenta lucrurilor si sa prezinte realitatea despre problemele acestor oameni, pun pe post discursul lui Muntean – lauda de sine a comunistilor. Antidot: Patentarii au nevoie de sprijin real, nu de vorbe goale. Micile lor afaceri sunt puse in pericol, iar familiile lor indura lipsuri. Guvernul le promite marea si sarea in campaniile electorale, ca sa uite de ei pentru urmatorii patru ani.

„Moldova 1” pare sa sufere de boala manipularii, ce poate fi tratata doar prin schimbarea actualei guvernari. Pana atunci, pentru ca alegatorii sa nu se molipseasca de atata farsa si minciuna comunista, Alianta „Moldova Noastra” va serveste mici doze de „Antidot la „Mesager”.
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *