Actualitate

AMN vrea puterea centrala pentru comunitatea locala!

Sloganul de campanie principal al Aliantei „Moldova Noastra” in anticipate – „Fii stapan la tine acasa!” – scoate in evidenta si un atu exclusiv al formatiunii, faptul ca este cel mai larg reprezentata in administratiile locale din toata republica. AMN declara ca va investi acest capital in consolidarea viitoarei guvernari democratice, dar, in acelasi timp, se angajeaza sa schimbe orientarea Puterii centrale spre slujirea comunitatilor locale si nu invers, cum e la comunisti.

Iata de ce lansarea candidatilor AMN in parlament s-a facut in cadrul unei intruniri cu alesii locali ai AMN, la care au venit peste 400 de presedinti si vicepresedinti de raion, primari si viceprimari, consilieri. Dupa cum a mentionat Serafim Urecheanu, presedintele partidului, in alocutiunea sa rostita in debutul intrunirii, Alianta „Moldova Noastra” accepta provocarea la o CONFRUNTARE DURa, dar va fi superior fata de maniera murdara in care a lansat-o Voronin. „AMN vede scopul acestei lupte in inlaturarea de la Putere a celor care seamana vrajba si ura in societate, iar rezultatul ei final – in Unitatea si Bunastarea oamenilor!”, a declarat liderul partidului.

Actuala campanie electorala este pentru AMN un pas logic de asigurare a continuitatii puterii, un obiectiv de baza fiind reformarea administrarii statului cu punerea Puterii Centrale in slujba Comunitatilor Locale! Participantii la intrunire au constatat, dar au si demonstrat prin fapte si cifre ca, dupa alegerile locale din anul 2007, guvernarea comunista a declansat un adevarat razboi impotriva administratiei publice locale. A intentat zeci de procese, pe dosare inventate in laboratoarele rosii, a limitat la maximum accesul localitatilor necomuniste la finantele publice, a semanat vrajba intre oameni.

Alianta „Moldova Noastra” pune in continuare pret pe experienta, pe tinerete, pe onestitate si pe devotament. Este echipa care nu a tradat niciodata si care ofera destule dovezi ca va ramane fidela optiunii alegatorilor. „Fii stapan la tine acasa!” – pentru campanie e un slogan, iar pentru ceea ce urmeaza – e o sarcina de realizat si un principiu necesar in gestionarea trebuirilor in tara, dar si in viata fiecarui cetatean, care trebuie sa-si ia soarta in maini, sa nu o lase la discretia neispravitilor ajunsi accidental la Putere acum opt ani.

„E timpul sa ne simtim stapani pe viata noastra, pe viitorul copiilor nostri. Noi traim in casa aceasta, noi luam orice decizie, de noi depinde pacea casei noastre. Pentru aceasta e necesar un singur lucru – sa ne redobandim calitatea de stapan in propria casa. Cum? Votand Soarele! Votand echipa Aliantei „Moldova Noastra”, a declarat la lansare, in fata colegilor din toata republica, Serafim Urecheanu.

Valentin Moraru

PP

Achitat din fondul electoral al formatiunii
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *