Timpul.md

Actualitate 6 Aprilie 2018 | 12:37

Analiștii politici o laudă pe Silvia Radu: „Oamenii simpli spun că ea face ceva în acest oraș”

Ultimele acțiuni realizate de primarul interimar general, Silvia Radu, fac ca popularitatea acesteia în rândul locuitorilor capitalei să crească. De această părere sunt experții și analiștii politici care spun că pe fonul luptelor electorale, oamenii simpli o apreciază pe Silvia Radu pentru că ea „face ceva în acest oraș”.

„Acum în sondaje se produce un lucru foarte interesant, Silvia Radu crește în sondaje. Asta pentru că nivelul de bază în acest oraș este atât de jos, că orice realizare pare extraordinară, chiar chestii destul de simple. Eu discut cu oameni simpli și ei spun că ea face ceva în acest oraș”, a declarat directorul executiv al Institutului pentru Inițiative Strategice, Vlad Kulminski, în cadrul unei emisiuni de la postul TVR Moldova.

De aceeași părere este și colegul său Andrei Popov care susține că de când a preluat conducerea primăriei, Silvia Radu a reușit să facă multe, fapt prin care s- a remarcat în fața locuitorilor capitalei.

„Silvia Radu în decurs de 5 luni a reușit să facă destul de multe ca să-și facă o imagine destul de bună, și pe zi ce trece imaginea acesteia este în creștere”, a declarat Popov la o emisiune de la postul TV8.

Unul dintre motivele pentru care chișinăuienii o apreciază pe Silvia Radu, potrivit sondajelor, este curățenia, la propriu și la figurat, pe care aceasta a anunțat-o, atât în oraș, cât și în autoritățile municipale. De când a intrat în funcție, Radu a demis mai mulți pretori și șefi de direcții care au figurat în scandaluri sau în adresa cărora au parvenit plângeri din partea cetățenilor. Printre aceștia se numără șeful direcției Sănătate, Mihai Moldovanu, fostul director al spitalului municipal nr. 1, foștii pretori ai sectoarelor Ciocana și Centru, și alții.

sursa: politics.md

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus