Timpul.md

Ultima oră 7 Mai 2013 | 13:33

Anatol Șalaru ÎȘI BATE JOC de cei care scriu despre LUX-ul din PL

Liberalul Anatol Șalaru a reacționat sarcastic într-o postare recentă pe facebook la informația apărută în presa pro-comunistă precum că ar deține vile de lux în cartierul Pipera, București iar imobilele de lux ar fi fost dăruite de către Vlad Plahotniuc:

Stimati prieteni, mai nou am aflat ca echipa manageriala de la televiziunea care-mi pastreaza cheile de la vila din Pipera a parasutat un desant mediatic (reporter+operator+sofer+un expert in piscine si apartamente supraetajate) pentru o descindere in forta in cartierul PL din Bucuresti.
Bai Victore, da-i afara pe incompetenti! Daca iti arde, pot sa-ti trimit cu avionul in Germania un mms:))) cu pozele proprietatii mele din Bucuresti. Ca bonus, iti expediez si poza soacrei mele pe pragul casei.

Stimati prieteni, zilele trecute a aparut in presa libera si independenta de la noi o informatie, insotita de o poza super tare, despre vila mea din Pipera, Bucuresti.
Vila e un cadou din partea lui Plahatniuc, fiindca am refuzat sa tradez Partidul Liberal. Acesta este primul caz din politica moldoveneasca cand cineva este rasplatit pentru refuzul de a fi tradator. Deocamdata, inca n-am intrat in posesia vilei din simplu motiv ca actele sunt la cei de la agentia Omega, iar cheile la cei de la Jurnal.md si am inteles ca Topa le tine in seiful personal.

Totodata liberalul a făcut aluzii fine, că el spre deosebire de colegii lui din PL ar fi rezistat tentației venite din partea oponenților politici de a accepta cadouri luxoase.

Zilele trecute am mai primit cateva oferte de vile si masini si din cauza asta am nevoie de sfatul Dvs. E vorba despre o tradare a PL-ului contra unei vile cu piscina in Geneva si a unui automobil Ferrari rosu cu numere diplomatice, sau Bentley, la alegere. Desi nu vorbesc franceza, am primit asigurari ca in cartierul dat toti vorbesc “moldoveneste” si o sa ma simt ca acasa. Daca accept rapid oferta as putea primi bonus, o data pe luna, coridor verde la vama pentru maximum 2 tiruri de tigari.
A treia oferta vine din Germania, de la Tzopi, dar inca n-am examinat-o fiindca nu vorbesc germana.
In legatura cu dilema descrisa mai sus astept sugestii si recomandari.

Al vostru, Anatol Salaru

via deschide.md

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus