Timpul.md

Actualitate 6 Septembrie 2019 | 13:24

Anatol Șalaru: retorica electorală anti-socialistă a lui Năstase, în timp ce este în alianță cu socialiștii și votează la APCE pentru Rusia, este incalificabilă moral

Politicienii din arcul guvernamental încep sa-l depășească și pe Plahotniuc la capitolul ipocrizie și fariseism. Afirmația lui Andrei Năstase conform căreia Republica Moldova este sortită eșecului dacă Chișinăul va fi câștigat de către socialiști este culmea ipocriziei -  declarat Anatol Șalaru pe pagina sa de FB. 

Cedarea către Dodon a Curții Constituționale, a Procuraturii și CNA-ului, a sectorului de securitate nu a sortit eșecului Republica Moldova? Alianța făcută de Kozac, proiectele de federalizare vânturate de Dodon prin cancelariile europene nu sortesc eșecului Republica Moldova?

Republica Moldova a fost sortită eșecului atunci când au făcut alianța cu Igor Dodon și PSRM. A spune azi că Republica Moldova este sortită eșecului dacă vin socialiștii în fruntea Chișinăului este o agresiune la adresa bunului simț și a inteligenței cetățenilor din Chișinău.

De fapt, indiferent dacă va ieși Năstase sau Ceban primar al Chișinăului va fi aceeași victorie a socialiștilor.

Retorica electorală anti-socialistă a lui Năstase, în timp ce este în alianță cu socialiștii și votează la APCE pentru Rusia, este incalificabilă moral.

Pentru Chișinău nici Năstase și nici Ceban nu sunt o soluție pentru că amândoi sunt parteneri și în umbra lor este Kozac...sau Șoigu căruia Năstase i-a asigurat vizita folosind resursele MAI-ului.

PS: Apropo de ipocrizie, ce se mai aude cu anchetarea cumătrului care a asigurat vizita lui Șoigu? S-a pus din nou batista pe țambal?

Aminitm că Ministrul de Interne Andrei Năstase a declarat recent că,  în cazul în care Primaria Chișinău, va fi câștigătă de  partenerul său de coaliție - Ivan Ceban, Moldova nu va avea viitor!

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus