Timpul.md

Actualitate 14 Iulie 2020 | 10:06

Andreea Esca s-a infectat cu noul coronavirus la o petrecere la un hotel de lux din Olimp unde nu s-au respectat măsurile de protecție

 

Celebra prezentatoare Andreea Esca ar fi infectată cu coronavirus, după ce a participat la o petrecere de inaugurare a unui hotel de lux din Olimp, unde nu s-au respectat măsurile de distanțare socială, scrie Cancan.

Vestea vine la doar două zile după ce PRO TV, postul la care este angajată prezentatoarea, a anunțat că mai mulți angajați au fost infectați cu noul coronavirus, fără să le precizeze, însă, numele.

La lansarea hotelului de lux din Neptun, au participat mai mult de 50 de persoane, iar măsurile de protecție nu au fost respectate. Imagini cu petrecerea de lansare au fost prezentate chiar în cadrul unei emisiuni PRO TV, „la Măruță”.

Andreea Esca este prezentă și ea în imagini, când cu mască, când fără.

La petrecere a cântat și Delia, iar fanii s-au îmbulzit să o asculte. Concertul Deliei a fost filmat de stilista celebră Adina Buzatu, de unde se observă că fanii se înghesuiau fără respectarea vreunei reguli. Ulterior, filmulețul a fost șters de pe rețelele de socializare.

Andreea Esca a fost la inaugurarea resortului, alături de fiica sa, Alexia.

https://punct.news/ 

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus