Actualitate

Andrei Năstase: Îmi propun să rămân la Primărie nouă ani

Declarația a fost făcută în cadrul emisiunii „Politica” de la postul de televiziune TV8, transmite IPN.

„Am venit în această campanie pentru a lua Primăria nu pentru o zi, două. Eu îmi propun să rămân la Primărie nouă ani”, spune Andrei Năstase. „Dacă scoatem din ghearele lor Primăria, dacă o dăm oamenilor, dacă facem lucruri bune la Primărie timp de un an, până la următoarele alegeri, dăm încredere oamenilor, dăm speranță că vine o echipă bine structurată, cu un program serios, de ce ar trebui să merg în alte posturi?”, spune Andrei Năstase.

Candidatul comun al PPDA și PAS spune că își bazează programul electoral pe câteva direcții: echipa de funcționari din Primărie, un audit la nivelul tuturor unităților municipale, colaborarea cu Consiliul Municipal Chișinău, eliminarea funcționarilor corupți.

Președinta PAS, Maia Sandu, a declarat că decizia de a-l susține pe Andrei Năstase la funcția de primar s-a bazat pe interesul major al PAS – de a scăpa de actuala guvernare, dar și pentru ca cele două formațiuni să fie unite, puternice pentru alegerile parlamentare. „Am pus toate lucrurile într-un puzzle și așa a arătat soluția optimă pentru această situație. E foarte important să câștigăm Chișinăul pentru că aceasta o să consolideze încrederea cetățenilor în puterea noastră și e foarte important să mergem uniți, să demonstrăm că putem să ne susținem reciproc astfel ca și susținătorii noștri să vrea să se implice plenar”, a spus liderul PAS.

Referitor la alegerile parlamentare, Maia Sandu a menționat că sâmbătă, 31 martie, cele două formațiuni vor merge în patru raioane ca să purceadă la crearea staff-urilor electorale pentru aceste circumscripții.

Potrivit ei, pentru câștigarea alegerilor este necesară implicare plenară. „De luni, revenim la Chișinău și adunăm echipele noastre ca să punem la punct toate lucrurile – și un plan de campanie, și cum ne implicăm la nivel de promovare a mesajului la televiziuni, dar și de la ușă la ușă, așa cum se face într-o campanie”, a spus Maia Sandu.

Sursa: Ipn.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *