Timpul.md

Politică 7 Septembrie 2020 | 10:12

Andrei Năstase: „Să dăm o lovitură de grație actualului regim, cu tot ce înseamnă el – scheme, acte de corupție, atac la democrație, atac la drepturile omului”

Acesta s-a prezentat astăzi la CEC. Candidatul a adunat peste 25 de mii de semnături.

Ne-am propus să să atragem alături de noi tot ce este mai bun, astfel ca la 1 noiembrie să dăm o lovitură de grație actualului regim, cu tot ce înseamnă el – scheme, acte de corupție, atac la democrație, atac la drepturile omului. E timpul să facem schimbarea și să revenim la normalitate. Îndemn forțele democratice la unitate și să nu favorizăm candidatul puterii”, a declarat Năstase la sediul CEC.

„Mulțumim celor 25421 de semnatari și tuturor oamenilor care și-au exprimat sprijinul, din țară, din Diasporă și, nu în ultimul rând, echipelor noastre din toate raioanele Republicii Moldova. Lucrurile bune încep cu DA. Cu Demnitate și Adevăr!”, a scris vicepreședinta Platformei Demnitate și Adevăr, Inga Grigoriu, pe Facebook.

„Mulțumim tuturor care au semnat pentru candidatul nostru. În fiecare zi ne deplasăm în țară, vorbim cu oamenii și știm ce avem de făcut”, a declarat Alexandru Slusari.

Узнать больше
„Este multă lume care a așteptat schimbarea imediat, dar schimbarea se face împreună”, a menționat Andrei Năstase după prezentarea listelor cu semnături la CEC.

Amintim că, CEC a aprobat înregistrarea a șapte grupuri de inițiativă pentru susținerea candidatului la prezidențiale. Decizia a fost luată pe 3 septembrie, în cadrul ședinței CEC.

Ceilalți șase candidați sunt:

Tudor Deliu – Partidul Liberal Democrat din Moldova;
Renoto Usatîi – Partidul Politic „Partidul Nostru”:
Maia Sandu – Partidul Politic „Partidul Acțiune și Solidaritate”;
Andrian Candu – Partidul Politic „PRO MOLDOVA”;
Octavian Țîcu – Partidul Politic „Partidul Unității Naționale”;
Dorin Chirtoacă – Blocul electoral UNIREA.

Grupurile de inițiativă vor colecta semnături până la data de 1 octombrie 2020.

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus