Actualitate

Andrian Candu – euforic după ce Glavan a aderat la „Pro Moldova” / Pavel Filip spune că „REGRETĂ plecarea”

„Pro Moldova” salută decizia deputatei Ruxanda Glavan de a adera la grup și o califică că fiind singura decizie corectă în situația în care „au fost trădate interesele și promisiunile făcute alegătorilor și înjghebată o alianță infectă pe principii de oportunism și interese de grup”

„Sunt mulți profesioniști, oameni de calitate în Republica Moldova care nu pot să accepte alianța cu socialiștii și tot ce a urmat după acest mariaj. Avem o criză în circumstanțe agravante, produsă din cauza unui grup de oameni care a preluat puterea și instituțiile statului și le gestionează ineficient, amatoresc și cu un dispreț față de oameni cum nu am mai văzut. Această nesimțire etalată de guvernanți față de oameni este exersată pe colegii lor de partide mai întâi și clar nu lasă loc de decizii colegiale sau de democrație nici în partid, nici în țară”, a spus Andrian Candu, președintele „Pro Moldova”.

Acesta i-a atenționat pe democrați că urmează să plece mai multe persoane din partid, pentru că au trădat promisiunile făcute alegătorilor.

„Funcții publice pentru toți nu veți putea inventa, minciunile se răsuflă, dar sărăcia, trădarea cui le dați moștenire? În această situație, numărul celor care rămân loiali alegătorilor și promisiunilor făcute în campanie va crește mult mai repede decât vă puteți imagina”, a anunțat Andrian Candu.

FILIP REGRETĂ PLECAREA DNEI GLAVAN

„Regret plecarea dnei Glavan! Dar plecarea acesteia nu mai surprinde pe nimeni. Era firesc ca cei care au pus-o pe listele de partid să o retragă la un moment dat. Pleacă cei care s-au obișnuit să vadă partidul ca pe un sac cu bani și accederea la guvernare – ca pe o sursă de venit și rezolvare a intereselor personale”, a scris Filip pe pagina sa de facebook.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *