Actualitate

Andrian Candu: Suntem alături de cei care au avut de suferit în urma exploziei de pe bulevardul Moscovei

„Suntem alături de cei care au avut de suferit în urma exploziei de pe bulevardul Moscovei. Mulțumesc oamenilor care s-au implicat imediat pentru a ajuta victimele”, a scris Candu pe Facebook.

Iar premierul Pavel Filip a mers în această dimineață a fața locului însoțit de echipa miniștrilor din guvern pentru a evalua pagubele. Filip a asigurat famiilile care au avut de suferit că vor primi tot sprijinul necesar.

„Vor fi ajutoare financiare pentru familiile care au decedaţi, vor primi fiecare familie câte 50 de mii de lei. După aceasta o să restabilim acest bloc şi o să compensăm pierderile pentru că noi înţelegem că omul a agonisit o avere în acest apartament, iar după această tragedie a rămas fără nimic”, a declarat premierul.

Amintim că în ieri seara, în jurul orei 23.00, a explodat o butelie de gaz într-un apartament dintr-un bloc locativ cu 20 de etaje din sectorul Râșcani al Capitalei. Din primele informații sunt trei persoane decedate, inclusiv un copil, iar alte zece persoane au fost rănite. Savatorii spun că au fost afectate patru etaje ale clădirii, iar la moment autoritățile lichidează consecințele. Familiile afectate au fost cazate temporar la Spitalul Căilor Ferate.

https://telegraph.md/

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *