Eveniment

Angela Spătaru: Vă doresc să deveniţi un ziar european

După zece ani, pe Angela am găsit-o la fel de optimistă, dinamică, frumoasă şi foarte perspicace. În acest răstimp, fosta ştiristă a reuşit să-şi dezvolte o mică afacere, care, între timp, a devenit una destul de mare. A continuat să îmbrace miri şi mirese autohtone, iar din 2005 – şi de peste Prut. Printre vedetele cărora le-a pus costum de sărbătoare se numără fotbalistul Dan Petrescu şi cântăreţul Gheorghe Gheorghiu.

În urmă cu zece ani, Angela Spătaru era business-lady, care, de şase ani, conducea o afacere. Activitatea ei de bază era închirierea rochiilor de mireasă şi a celor de seară. În paralel cu aceasta, lucra şi în calitate de redactor-şef al revistei de specialitate „Nunta” – meserie pe care o profesează cu succes până azi. Pentru ea, anii au trecut „frumos”, reuşind să se facă cunoscută şi remarcată în lumea mondenă de aici, dar şi din România. Secretul reuşitei sale se ascunde în tenacitatea şi capacitatea de a face compromisuri cu sine. Aceste atribute se regăsesc într-o formulă, cei drept, cam atipică, dar funcţională, anume: eşecul îi mobilizează perseverenţa. „Am fost foarte activă în tot acest timp şi am reuşit să mă încadrez perfect în mediul artistic din România.

Sunt în relaţii bune cu aproape toată lumea mondenă de acolo, vedete şi stilişti de la diverse reviste. Le-am prezentat ţinute pentru pictoriale din revista „Tango”, iar cu „Elle” am avut o colaborare extrem de frumoasă”, ne povesteşte Angela, remarcând, de altfel, că colaborarea cu cei de peste Prut a schimbat-o, într-o măsură oarecare, dar şi faptul că s-a ataşat sufleteşte de micul Paris. „Bucureştiul m-a schimbat, făcându-mă să înţeleg că, de fapt, Moldova este foarte mică. El este un oraş cu o cultură colosală, în plus – e deosebit de impunător prin arhitectura sa. Nu e cazul să mai vorbesc şi de multiplele posibilităţi de promovare în diverse domenii de activitate”, îmi spune cu mare admiraţie Angela. Ea menţionează că în România pretenţiile clienţilor sunt mult mai mari, ceea ce a şi motivat-o să-şi încerce capacităţile şi potenţialul său creator. „În România, clienţii sunt mult mai capricioşi decât aici, motiv pentru care m-am lăsat provocată să merg acolo. Sunt o persoană foarte dinamică şi mereu în căutare de lucruri noi. Mă atrag îndeosebi lucrurile care nu mă lasă să stau liniştită”, explică redactorul-şef al revistei „Nunta”.

Referitor la cei zece ani împliniţi ai TIMPULUI, Angela are doar cuvinte de apreciere şi consideraţie, desemnându-l drept un ziar cu verticalitate, care a avut un impact pozitiv asupra întregii societăţi. „Ca fostă prezentatoare de ştiri, dar şi jurnalistă, am rămas cu un viciu frumos – citesc presa cu regularitate, în special Timpul.md. Sunt la curent cu totul ce scrie şi a scris ziarul în aceşti ani. După mine, este cea mai credibilă sursă media, deşi uneori face şi abordări destul de caustice. Dar indiscutabil că are un rol pozitiv”, explică eroina noastră, precizând totodată că ziarul TIMPUL reuşeşte să-şi păstreze vechii cititori, dar atrage şi un public mai tânăr, erudit. Cu această ocazie, temerara primului nostru număr are şi un cuvânt frumos de felicitare: „Eu rămân în continuare cititorul vostru fidel şi vă doresc să deveniţi un ziar european!”.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *