Actualitate

Apocalipsa a fost pusă la cale de V. Plahotniuc

Sfârșitul lumii despre care a scris presa mondială în ultimele luni cu adevărat urma să se producă astăzi, 21 decembrie, la ora 12. Omenirea însă poate răsufla ușurată deoarece în ultimul moment catastrofa cosmică a putut fi evitată grație intervenției societății civile din RM. Știrea a fost transmisă acum câteva minute de un post independent de televiziune din RM cunoscut prin lupta sa consecventă împotriva mafiei și a apocalipselor organizate.

În cadrul unei emisiuni, mai mulți lideri ai luptei cu mafia și apocalipsele organizate au demonstrat cu probe că sfârșitul lumii a fost pus la cale de prim-vicepreședintele parlamentului, V. Plahotniuc. După mai multe acțiuni raider în urma cărora acesta a devenit proprietarul a două planete învecinate (numele cărora nu a fost divulgat pentru a nu prejudicia ancheta) Plahotniuc intenționa să ciocnească Planeta Pământ cu un asteroid uriaș, iar el să se mute cu traiul în vilele luxoase de pe una din cele două planete, însușite în mod fraudulos. După cum transmite același post tv, Creatorul Universului, căruia îi aparține de drept și Planeta Pământ, nu s-a autosesizat, dovadă că și El se află într-o stranie complicitate cu V. Plahotniuc. Informația a fost confirmată și de un blogger independent, care în ajun a prezis moartea mai multor personalități din RM.

Notăm că potrivit unor instituții de presă din RM anume acest politican stă în spatele tuturor calamităților naturale – țunami, tornade, cutremure de pământ ș.a – produse în ultimul deceniu, lucru confirmat nu numai de Interpol, dar și de organele naționale de justiție din Cipru și Marea Britanie.

(Reporter special) 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *