Timpul.md

Actualitate 15 Mai 2018 | 11:18

Arena Chișinău: A fost ales sloganul din peste 200 de versiuni propuse de tineri

Sloganul pentru Arena Chișinău a fost selectat, astăzi, de către juriul concursului, prezidat de președintele Parlamentului Andrian Candu. Învingător a fost desemnat sloganul ”INSPIRĂ GENERAȚII”, propus de internautul Dumitru Rău și votat de juriu și comunitatea facebook, informează Moldpres, citată de Radio Chişinău.

Alte două slogane ”Creat pentru generații” de Daniel Hacina și ”Calea spre victorie” de Dragoș Galbur s-au clasat pe locurile doi și trei. Premianții locurilor 1 și 2 s-au ales cu câte un telefon performant, iar pentru locul 3 a fost acordată o tabletă. Toți finaliștii au primit diplome de gradul trei din partea Parlamentului Republicii Moldova pentru poziție civică activă și contribuție la proiectul de importanță națională.

Andrian Candu a felicitat câștigătorii și a menționat că „sloganul selectat va fi amplasat la intrarea în complexul polivalent, construcția căreia, actualmente se află la faza de primire a ofertelor din partea investitorilor”.

Sloganul pentru Arena Chișinău a fost selectat la prima etapă de internauți din peste 200 de versiuni propuse de tinerii care au răspuns invitației de a se implica în concurs.

Autorii sloganelor cu cele mai multe aprecieri au venit în fața juriului, prezidat de Andrian Candu. Din juriu au mai făcut parte Ministrul Economiei și Infrastructurii, Chiril Gaburici, Ministrul Educației, Culturii și Cercetării, Monica Babuc, specialist în PR Vitalie Condrațchi, Alexandru Stratan, vicepreşedintele Federaţiei de Volei și Alex Calancea, basist, producător.

Chișinău Arena este prima sala polivalentă din Moldova. Proiectul va fi realizat prin parteneriat public-privat. Investitorul urmează să fie identificat în urma concursului public.

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus