Actualitate

„Aşa trăieşte Schumacher azi”. Dezvăluirea din Bild face înconjurul planetei

"Aşa trăieşte Schumacher astăzi", este titlul din Bild în ultimul număr din 2018. "Nimic nu a fost făcut pentru a se grăbi artificial recuperarea lui Michael. Nu există un răspuns clar la întrebarea care este starea lui Schumacher astăzi", arată sursa specificând faptul că zece specialişti în recuperare sunt permanent lângă el.

"În cazul în care creierul suferă deteriorări, aşa cum a fost în cazul lui Schumacher, nu există suficiente celule nervoase disponibile care să înlocuiască funcţiile celorlalte", a explicat Tobias Bonhoffer, un neurolog de la Max-Plank Institute.

După ce s-a lovit grav la cap în timp ce schia în staţiunea Meribel din Alpii francezi, Michael Schumacher a fost transportat de urgenţă la spitalul din Grenoble, scrie Mediafax.

La mai puţin de 24 de ore de la accident, Schumacher a fost operat, diagnosticul fiind traumatism cranian sever, cu hemoragie cerebrală. A fost scos din coma indusă şi acum e tratat la domiciliul său din Gland, Elveţia.

Michael Schumacher va împlini 50 de ani pe 3 februarie. Ferrari, echipa pentru care scris istorie ca pilot în Formula 1, va marca într-un mod special ziua de naştere a germanului. stfel, aceştia au decis să deschidă un muzeu unde se va face o expoziţie cu cele mai frumoase imagini din cariera lui Michael Schumacher.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *