Timpul.md

Actualitate 18 Ianuarie 2018 | 14:37

Atenție! Pe strada Băcioii Noi se circulă cu dificultate

Actualizare (14.00): Cea mai complicată situație în municipiul Chișinău se înregistrează pe strada Băcioii Noi.

Chiar dacă strada nu a fost blocată, în zonă se circulă cu dificultate. În municipiu au fost raportate 28 de cazuri de defecțiuni la sistemul de iluminat public. Întreprinderea municipală „Lumteh” a restabilit cinci rupturi de cablurilor electrice. Mai multe case de locuit din orașul Sângera și satul Dobrogea au rămas fără curent electric.

Actualizare (13.00) Locuitorii municipiului pot semnala problemele grave privind situația drumurilor la numărul de telefon: 060133367, unde va răspunde Oleg Caraman, coordonatorul celulei de criză, dar și la Dispeceratul ÎM „Exdrupo”: (022) 47 13 20.
---

Problemele semnalate de oameni vor fi introduse în sistem și vor fi prelucrate imediat, astfel ca în cel mai scurt timp posibil să fie rezolvate.

Autoritățile municipale informează că străzile în pantă din Chișinău au fost închise pentru circulația transportului din cauza gheții și a zăpezii care se depune. Este vorba despre străzile: Ganea, Timiș, Poștei, Vadul lui Vodă, Paris, Podul Înalt, Căușeni și stradela Uzinelor.

Transportul public în oraș circulă conform programului, serviciile municipale au împrăștiat material antiderapant și curăță prioritar străzile pe care circulă transportul public.

La o ședință desfășurată la Primărie, primarul interimar Silvia Radu a cerut agenților economici să curețe zăpada de pe teritoriul în care activează. În cadrul ședinței s-a anunțat despre instituirea unei celule de criză la nivelul municipiului Chișinău, care va monitoriza situația în oraș și va informa, din trei în trei ore, despre starea lucrurilor.

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus