Eveniment

Atmosferă de zile mari pe bulevardul pietonal! StarNet şi Gândul Mâţei au încins chişinăuienii

Astfel, duminică, pe 16 septembrie, chişinăuienii au fost invitaţi să descopere farmecul oraşului şi a zonei centrale „curăţite” de automobile, prin diverse activităţi interactive şi neconvenţionale.

Pictorul caricaturist Alexandru Plăcintă şi formaţia „Gândul Mâţei” au fost eroii proiectului de pe pietonală, care au transformat intersecţia din str. Vlaicu Pârcălab într-o adevărată scenă de rock şi artă a Chişinăului.

Toţi cei care s-au plimbat pe parcusul zilei pe bd. Ştefan cel Mare au admirat o expoziţie deosebită de caricaturi şi chiar s-au putut bucura de astfel de desene vesele, realizate gratuit de maestru caricaturist Alexandru Plăcintă. Spre seară, formaţia „Gândul Mâţei”, a concerta în plină stradă pentru chişinăuieni şi au creat o atmosferă de milioane. Zeci de tineri au cântat împreună cu membrii formaţiei binecunoscutele cântecele marca „Gândul Mâţei” şi au dansat împreună cu Nicu Ţărnă în plină stradă.


Pictorul caricaturist Alexandru Plăcintă (dreapta)

„Am îndemnat pe toţi cei care îndrăgesc oraşul să se implice activ şi afectiv la activităţile socio-culturale pe care le-am organizat în acest weekend în centrul capitalei, să se alăture proiectului, să iasă pe străzile din centru, să-şi exploreze oraşul, să-i descopere comorile, elementele de patrimoniu cu istoria şi legendele fiecăruia, să se bucure de Chişinău! Chişinăul are farmec şi identitate, şi merită să aibă o stradă pietonală. Ne bucurăm că toată lumea a reacţionat atât de pozitiv, au stat chiar ore întregi în rând ca sa-şi facă o caricatură, iar la final au încins atmosfera de rock din centrul capitalei”, Irina Ghelbur, Manager Relaţii Publice, StarNet.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *