Timpul.md

Chișinău 18 Mai 2020 | 06:50

Audi S8 „zburând” cu 180 de km/h și cu numere bulgărești / Au UCIS 2 oameni nevinovați pentru 50 de euro? ACCIDENT înfiorător în Chișinăului, surprins de camerele video

În noaptea de sâmbătă spre duminică la intersecția străzilor Ismail și bd. Ștefan cel Mare s-a produs un accident violent, în urma căruia mai multe persoane au avut de suferit.

UPDATE 12:45 / AUDI S8 „zbura” cu 180 km/h și era înmatriculată în Bulgaria. Conform ultimelor informații șoferul ucigaș ar avea piciorul rupt.

Șoferul automobilului Audi, care a provocat accidentul de noaptea trecută a fost reținut pentru 72 de ore
. Informația a fost confirmată de către șeful IP Centru, Dorin Bînțu, informează deschide.md 

UPDATE 10:15 / Portalul autoblog.md pretinde că șoferul care s-ar face vinovat de producerea accidentului ar fi pariat 50 de euro cu un cunoscut de-al său (acesta s-ar fi aflat la bordul unui „BMW” cu care concura pe același traseu) că ajunge primul într-un punct stabilit.

Versiunea OFICIALĂ: Un Audi, condus de un tânăr de ani 27 ani, cu o pasageră la bord, deplasându-se pe bd. Ștefan cel Mare s-a ciocnit cu o mașină de taxi, Toyota, condusă de un bărbat de 39 de ani, care se deplasa pe str. Ismail. În taxi se afla și un pasager.

Astfel, în urma impactului Audi s-a tamponat cu un automobil „Dacia Logan”, condus de un bărbat de 40 de ani și în care se afla și o pasageră. În urma loviturii, automobilul Dacia Logan a fost proiectat într-un automobil de marca Volkswagen, care era parcat.

În urma impactului violent, șoferul automobilului de model „Toyota” și pasagerul acestuia, au decedat pe loc, iar șoferii celorlalte unități de transport și pasagerii acestora au au fost transportați la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale”, transmit oamenii legii.
Sursa foto: Oameni și KilometriSursa foto: ziarulnational.md

Accidentul a avut loc în jurul orei 01:30 după ce un AUDI a trecut pe roșu, dinspre blvd Negruzii și s-a lovit violent de taxi Toyota Prius.

ACCIDENT CHIȘINĂU, 17 MAI, STRADA ISMAIL

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus