Timpul.md

Moldova 8 Iulie 2021 | 07:09

AUR va interzice secera și ciocanul și cere pedepsirea cu închisoare glorificarea regimului sovietic de ocupație

 Proclamație pentru libertate! - Statul Republica Moldova este capturat la 30 de ani de la obținerea independenței. Este capturat de ocupantul străin, Federația Rusă, care ține Republica Moldova în sfera sa de influență.

- Pe așa-zișii oligarhi, niște bandiți, oameni de nimic, jefuitori ai banului public îi vom băga la închisoare pe viață, fără drept de eliberare înainte de termen. Dar este o diversiune și o ipocrizie sa pretinzi că 10-15 hoți în lege, pe care îi vom băga după gratii, ar fi capturat Republica Moldova, dar să nu vezi că suntem o colonie a Imperiului Răului, sau să nu vezi că tancurile rusești ocupă 20% din teritoriul republicii!

- Există o singură cale pentru a asigura libertatea, securitatea și nivelul de trai ridicat al moldovenilor. Aceasta este integrarea în NATO și Uniunea Europeană prin Unirea cu România. De 30 de ani se fac experimente pe seama poporului și toate au dat faliment. Ajunge! Moldovenii au o singură viață și merită să o trăiască bine!

- Alianța pentru Unirea Romanilor (AUR) va rupe pentru totdeauna lanțurile robiei care ne țin legați de Imperiul Răului. Nu există cale de mijloc!

- Cei care vă spun să uităm de geopolitică, vor sa uităm că suntem în dependența Federației Ruse.

- Prioritatea deputaților AUR în noul Parlament este promovarea unui pachet de legi pentru „Libertate și dreptate”.

1. Crimele de înaltă trădare și de subminare deosebit de gravă a economiei naționale se pedepsesc cu închisoarea pe viață. Pentru aceste crime nu va exista termen de prescriere. Condamnații pentru aceste crime nu vor beneficia de eliberare condiționată.

- Sunt vinovați criminalii de stat Igor Dodon și Vladimir Voronin. În calitate de ministru al Economiei și președinte, aceștia au organizat în anul 2006 crima de
subminare gravă a economiei naționale. Ei au făcut schema infracțională prin care Republica Moldova este datoare cu peste 8 miliarde dolari la Gazprom pentru gazul consumat de separatiștii transnistreni, dar pe care nu îl plătesc.

- Sunt vinovați criminalii de stat care au subminat grav economia națională prin furtul sumei de 1 miliard de dolari din conturile Băncii Naționale a Moldovei. Aceștia sunt Plahotniuc, Filat, Leancă, Șor, Platon și toți complicii lor.

- Pentru că înalta trădare și grava subminare a economiei naționale nu se vor prescrie, prin lege se va înființa „Comisia pentru investigarea actelor de înaltă trădare”.

Comisia va cerceta toate actele de înaltă trădare și de jaf comise împotriva poporului, de la data obținerii independenței și până în prezent. Rapoartele comisiei pentru fiecare caz în parte vor fi înaintate Procurorului General, pentru a efectua cercetări în vederea deschiderii urmăririi penale a criminalilor de stat!

2. Legea pentru memorie, demnitate și identitate.

- Negarea caracterului ilegal și criminal al Pactului Ribbentrop și al anexării Basarabiei și Bucovinei de Nord la URSS se pedepsește cu închisoarea.
- Negarea deportării unui milion de români de către ocupantul sovietic după anexarea Basarabiei la URSS se pedepsește cu închisoarea.
- Negarea caracterului de genocid, de exterminare pe criterii etnice, a deportării românilor din Basarabia, se pedepsește cu închisoarea.
- Negarea agresiunii armate a Federației Ruse împotriva Republicii Moldova se pedepsește cu închisoarea. La fel, și afirmatia mincinosă și ofensatoare că ar fi fost un război civil și că invazia trupelor ruse ar fi avut scopuri pacificatoare.
- Negarea caracterului de război pentru apărarea independentei, suveranității și integrității teritoriale a războiului de pe Nistru din 1992 se pedepsește cu închisoarea.

Fapte cum ar fi depunerea de coroane la mormintele criminalilor cazaci, gardiști, mercenari separatiști care au omorât moldoveni în 1992 și au comis crime împotriva populației civile nevinovate se pedepsesc cu închisoarea. La fel, și glorificarea în orice fel a acestora. Vinovat este criminalul de stat Igor Dodon.
În conformitate cu prevederile acestei legi se vor înlătura toate simbolurile și monumentele ce glorifică ocupantul și crimele de genocid împotriva românilor din Basarabia. Între acestea, statuile lui Lenin sau a criminalului, tâlharului și violatorului Grigore Kotovski. Se exceptează monumentele și mormintele de război protejate de convenții bilaterale și internaționale la care Republica Moldova este parte.

Secera și ciocanul vor fi declarate simboluri ale urii. Reproducerea, afișarea sau publicarea simbolului urii va fi permisă doar cu scopul cercetării istorice.

3. Legea pentru pedepsirea cu 25 de ani de închisoare a mituirii alegătorilor. Fapta de a oferi sau primi bani sau alte foloase pentru votarea unui candidat sau partid se pedepsește cu închisoare de 3 ani.

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus