Actualitate

Avertisment SUMBRU pentru sfârşitul lunii! Va intra în COLIZIUNE cu Pământul

Un astfel de proroc cu pretenții de aură biblică este David Meade care prezice foarte sigur pe el că la finele acestei luni lumea va intra într-o perioadă de tribulații groaznice care va dura 7 ani. Războaie, dezastre naturale, epidemii, toate culminând cu apariția lui Antihrist.

Inițial Meade anunțase că lumea se va sfârși pe 23 septembrie, dar, între timp și-a revizuit previziunile și a decalat începutul apocalipsei în octombrie. Vedeta apocalipsei din octombrie este, firește, misterioasa și controversata planetă Nibiru.

Comunitatea științifică astronomică respinge ca fantezistă existența pretinsei planete Nibiru
David Meade este autorul cărţii ”Planet X – The 2017 Arrival”, în care afirmă că planeta Nibiru sau planeta X se va ciocni de Terra în toamna acestui an. El susţine că o stea, pe care o numeşte geamăna Soarelui, vine spre Sistemul Solar din polul sud, aducând cu sine 7 obiecte cereşti, printre care şi planeta Nibiru, despre care spune că se va ciocni de Terra.
Amestecând elemente științifice cu elemente biblice și preluate din ocultism sau din alte religii, Meade ne oferă un talmeș balmeș de profeții, viziuni, vise și avertismente care mai de care mai senzaționale și incredibile

S-a mai prezis că Nibiru va lovi Terra în septembrie 2015. Apoi în decembrie același an. S-a spus şi că va lovi planeta în decembrie 2012 pentru a coincide cu calendarul mayaş. Chiar înainte de toate acestea, s-a mai spus că va distruge Pământul în 2003.
NASA a respins în repetate rânduri existența planetei X și a precizat că, în cazul în care o planetă s-ar afla pe o traiectorie de coliziune cu Terra, faptul ar fi fost vizibil în ultimul deceniu.

huff.ro 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *