Timpul.md

Chișinău 10 Iunie 2020 | 10:59

Azi, pe ordinea de zi a CMC, sunt în jur de 50 de proiecte de privatizare a terenurilor municipale şi scoatere la licitaţii cu preţuri derizorii a altor 8, lucru care ar aduce pierderi de minim 11 milioane lei municipalităţii

 

Consilierul municipal PAS, Dumitru Ivanov, anunță că nu va participa astăzi la continuarea şedinţei CMC de ieri, motivând că pe ordinea de zi sunt proiecte dubioase în defavoarea cetăţenilor acestui oraş.

„Medici BA, terenuri DA!

Azi, pe ordinea de zi a CMC, sunt în jur de 50 de proiecte de privatizare a terenurilor municipale şi scoatere la licitaţii cu preţuri derizorii a altor 8, lucru care ar aduce pierderi de minim 11 milioane lei municipalităţii. În acelaşi timp, proiecte precum acordarea a 40 de milioane pentru asigurarea cu echipamente de protecţie a medicilor, sau 33 de milioane pentru indemnizaţii celor din prima linie nu au întrunit ieri numărul necesar de voturi. Și asta se întâmplă după ce ieri, Republica Moldova, a depășit cifra de 10000 de infectări cu COVID-19 şi suntem în topul ţărilor la capitolul personal medical infectat. Frumos, nu?” 

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus