Horoscop

Balanţele nu trebuie să îşi mai facă atâtea grij, lăsaţi-vă purtaţi de val!

Va fi o zi neobişnuită pentru că vei fi nevoit să faci ceva nou. Chiar dacă eşti neliniştit, te conformezi cerinţelor şi pui în practică ceea ce ţi se cere. Spre marea ta uimire, totul va ieşi foarte bine.

Balanta
Aveai mari emotii legate de aceasta zi. Ai primit informatii contradictorii in legatura cu o actiune la care va participa si partenerul de viata si esti ametit de toate aceste detalii. Nu iti mai face atatea griji si lasa-te purtat de val.

Scorpion
Pentru cateva clipe uita de munca, problemele din familie sau de datorii si bucura-te de ceea ce iti ofera viata acum. Desi nu esti obisnuit sa uiti de responsabilitati, merita sa o faci si tu cateodata.

Sagetator
Activitatile casnice te tin legat de locuinta in aceste doua zile. Daca te grabesti, poate vei reusi sa ai putin timp liber duminica seara si sa iesi in oras.

Capricorn
Ti se promite ceva ce ar putea sa iti schimbe cu totul planurile, cel putin pentru perioada imediat urmatoare. Habar n-ai cum sa reactionezi, dar totusi te bucuri.

Varsator
Nu te lasa condus de instincte astazi, pentru ca te poti insela. Gandeste-te bine cand iei o decizie si mai ales daca aceasta ti-ar putea schimba planurile de viitor.

Pesti
Aceste doua zile vor fi pline de vizite si de momente placute petrecute alaturi de persoane dragi. O sa faci cateva excese alimentare, insa duminica seara vei avea timp sa te recuperezi. Efortul va merita.

Berbec
Ai avut parte de un succes la birou si tot weekendul vor avea loc evenimente legate de acelasi subiect. Fie ca este vorba de simple intalniri cu prietenii, le vei povesti totul pana cel mai mic detaliu. Nimic nu iti poate distrage atentia de la asta.

Taur
Fii mai atent la sanatate si evita mancarurile foarte grase. Inca mai exista fructe si legume proaspete in piete si ar fi o idee buna sa le consumi din abundenta.

Gemeni
Un pas gresit te-ar putea costa mult mai mult decat crezi, asa ca zilele acestea nu spune nimic care ar putea sa aduca lucrurile intr-un punct critic.

Rac
Esti pus in fata faptului implinit in privinta a ceva ce s-a tot discutat in ultima vreme. Rezultatul este pe placul tau si nu ai nimic de comentat.

Leu
Chiar daca este weekend, o sa primesti o propunere de colaborare sau chiar de un nou job. Chiar daca suna bine, nu te grabi. Asteapta cateva zile si cantareste bine toate variantele.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *