Timpul.md

Eveniment 21 Octombrie 2014 | 16:29

Banca de Economii și-a extins rețeaua de subdiviziuni!

Banca de Economii a deschis o nouă agenție chiar în centrul capitalei! 

Acțiunea vine să confirme sloganul „Cea mai mare bancă”, BEM avand peste 570 de reprezentante în toată țară. Iar începând de săptămâna curentă, la acestea s-a mai adăugat o agentie!

COMOD! Noua agenție este amplasată pe bulevardul Ștefan cel Mare 134, având o locație strategică, pentru facilitarea accesului cât mai multor oameni la serviciile și produsele bancare.Sergiu Sahanovschi, vicepreședinte BEM:

“Noua agentie, pe care o deschidem astazi, se afla în inima capitalei, într-o zona cu trafic maxim de oameni. Prezența unei agenții a Băncii de Economii era chiar necesară aici. Acum suntem și mai aproape de clienții noștri, care vor avea acces la o gamă largă de produse bancare în cele mai comode condiții. Deschiderea acestei agenții face parte din strategia amplă de dezvoltare și extindere a Băncii de Economii.”

Elena Golovcenco, director Filiala Chișinău, BEM:

“Noua agenție, de pe Stefan cel Mare 134, va avea un regim special. Pentru comoditatea clienților noștri, agenția va lucra 7 zile pe săptămână, fără zile de odihna, având și un program prelungit în zilele de lucru.”

PERFORMANT! Agenția BEM reprezintă noul concept de imagine al băncii, având un design exterior și interior modern și practic. În plus, conform ultimelor tendințe, agenția este dotată cu rând electronic, astfel facilitând la maxim accesul clienților. Totodată spațiul este completat cu televizoare și mobilier confortabil, iar la intrare a fost instalat și un bancomat.

OFERTANT! Noua agenție a Bancii de Economii va presta o gamă largă de produse și servicii bancare destinate persoanelor fizice și juridice:

- deschiderea si deservirea conturilor
- deschiderea și deservirea cardurilor bancare
- transferuri bănești rapide prin 7 sisteme internaționale
- schimb valutar
- bancomat ș.a.

Adresa: Chisinau, Stefan cel Mare 134

Program:

Luni – Vineri 08:30 – 21:00
Sâmbătă 09:00 – 20:00
Duminică 09:00 – 17:00

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus