Actualitate

BANCUL ZILEI / Andrei Năstase vrea ca ziua de lucru să înceapă la ora 07:00 pentru a scăpa de ambuteiaje

În adresarea video, el explică faptul și argumentează de ce ar fi bine de trecut la regimul de muncă cu o ora mai devreme.

Dacă angajații s-ar porni de acasă la 06:30 sau mai devreme, atunci vor ajunge foarte rapid la lucru, iar orașul va avea un trafic congestionat.

„Vreau să vorbim despre constatarea pe care am făcut-o mai demult. Acum este ora 06:37 dimineața și vin de la Aeroport. De la 07:37 începe infernul de dimineață.

Când începe traficul intens. Oamenii merg la serviciu ca să ajungă la ora 08:00. Am o sugestie și mă refer la angajatori, antreprenori și la cei care creează locuri de muncă.

Dacă nu cumva e bine să facem cum se întâmplă în Germania, Danemarca sau în alte țări acolo unde activitățile zilnice încep mai dimineață, mai devreme.

Bunăoară, să înceapă lucrul la ora 07:00. Vedeți cât de liber se circulă acum? Acum suntem pe strada Pușkin. Ați văzut bulevardul Ștefan cel Mare…

Întreg orașul este liber la ora asta, se circulă liber. Să găsim formule pentru a decongestiona traficul din oraș”, comentează Andrei Năstase.

Noaptea minții

Brejnev cheamă la Kremlin cei mai buni cosmonauți și le spune:
– „Americanii și-au trimis flăcăii pe lună. Uniunea Sovietică nu ar trebui să rămână în urmă; de asta voi, tovarăși cosmonauți sovietici, o să zborați spre Soare. "
– "Leonid Ilic, dar acolo este cald, vom arde …"
"Crezi că aici în Comitetul Central suntem idioți ?! O să zburați noaptea!"

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *