Timpul.md

Actualitate 18 Aprilie 2018 | 07:12

Băsescu aduce acuzații dure pentru Dan Dungaciu – o biată conservă moscovită

Ex-președintele României Traian Băsescu îl acuză pe  Dan Dungaciu că ar fi ”o conservă moscovită”. Actualul președinte de onoare al Partidului Unității Naționale a fost deranjat de două afirmații ale analistului politic. ”Analistatul moscovit Dan Dungaciu face două afirmaţii în presa din Republica Moldova:

1. Partidul Unităţii Naţionale (PUN), al cărui preşedinte de onoare sunt, este un „partid marionetă”, inventat de Plahotniuc pentru a rupe voturile unioniştilor.

2. Cele peste 150 de consilii locale care, în frunte cu primarii lor, au adoptat hotărâri de Unire simbolice, reprezintă o manipulare”, scrie Băsescu pe Facebook.

Fostul lider român afirmă că declarațiile lui Dungaciu, despre care scrie că jignesc sute de mii de unioniști din Republica Moldova, își au originea și au fost plătite de Moscova.

”În presa din Republica Moldova apare analistul moscovit Dan Dungaciu, altfel împopoţonat cu titlul de profesor, dar şi cu funcţia de director al Institutului de Ştiinţe Politice şi Relaţii Internaţionale al Academiei Române, care susţine, nici mai mult, nici mai puţin, că acest partid ar fi un partid marionetă inventat de Vlad Plahotniuc.

Cunosc teoria. Este inventată de proruși pentru a descuraja funcţionarea oricărui partid curat şi unionist în Republica Moldova”, spune Băsescu.
Fostul președinte al României atrage atenția că oamenii subordonați Moscovei, categorie la care îl trece și pe Dungaciu, se activizează în campanii electorale.
 
Timpul.md

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus