Actualitate

Băsescu îl ACUZĂ pe Dodon de înaltă TRĂDARE: Ar da chiar mâine ţara ruşilor!

"Eu am avut o perioadă o relaţie acceptabilă cu preşedintele Voronin, după care s-a depreciat după ce am vorbit despre unire. Cu preşedintele Dodon nu am avut niciun fel de relaţii. Dar, este o deosebire fundamentală între cei doi preşedinţi. Voronin nu a fost un pro-rus, nu şi-ar fi dat ţara ruşilor, pe când Dodon ar da-o mâine. Noroc că nu se grăbeşte Putin să o ia. Mare deosebire. Voronin era un statalist, cu statul lui, mic, mare, cu problemele lui, nu a acceptat până la urmă Planul Kozak de federalizare a Republicii Moldova. Dodon cred că şi mâine ar accepta federalizarea. Sunt total diferiţi ca abordare. L-am considerat mult mai patriot pe Voronin, dintre cei doi", a declarat fostul preşedinte Traian Băsescu, la postul TVC21.

Mai mult, Traian Băsescu spune că "doctrina socialistă nu ar fi cea mai rea, dar la socialişti este doar o schimbare de nume, pentru că partidul îşi are originea în partidul domnului Voronin", dar ar trebui să uităm ce înseamnă partid socialist în Uniunea Europeană:

Partidul lui Dodon însă, "şi-a asumat incorect denumirea de partid socialist. Ei sunt un partid pro-rus şi gata", a mai afirmat fostul preşedinte al României.

Mediafax 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *