Timpul.md

Actualitate 23 Februarie 2018 | 16:04

„Băsescu nu este naiv, dar oricine poate fi indus în eroare”. Chirtoacă a recunoscut ce vrea să-i spună fostului președinte al României

„I-am scris domnului Băsescu prin intermediul unei cunoștințe. Sper să reușim să luăm legătura. Ar fi de dorit să se întâmple când vine dumnealui în R. Moldova, pentru că eu nu pot ieși în afara Chișinăului”, a declarat fostul edil al Capitalei, Dorin Chirtoacă, într-un interviu pentru TIMPUL Potrivit lui, nu e în regulă când unii primari sunt presați să plece din Partidul Liberal la Partidul Democrat ori la Partidul Unității Naționale și vrea să-i spună despre asta fostului președinte al României. 

Liberalul a prezentat exemplul lui Vitalie Șalari, primarul de Băcioi, care a aderat la PUN după mai mulți ani de conflict cu PDM.

Întrebat dacă Traian Băsescu este atât de naiv, ca să colaboreze cu un partid, dirijat de actualul regim, Chirtoacă a precizat: „cu siguranță că domnul președinte, Băsescu, nu este naiv, dar oricine poate fi indus în eroare sau poate fi atras pe o cale greșită.

Cât depsre faptul dacă ar fi capabil Anatol Șalaru să-l inducă în eroare pe fostul președinte al României, ex-primarul municipiului Chișinău a zis că nu vrea să acuze pe nimeni, pentru că nu are probe directe, în acest sens. „Plec de la buna credință a tuturor foștilor colegi. În momentul în care primarilor noștri li s-au propus cele două opțiuni: la PDM sau la PUN, este clar că există o înțelegere între actualul regim și cei care reprezintă Partidul Unității Naționale”, a conchis vicepreședintele PL. 

Interviul integral îl puteți citi aici.

TIMPUL.MD

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus