Timpul.md

Actualitate 23 Iulie 2018 | 12:17

Baza tehnico-materială a salvatorilor de la Ștefan Vodă a fost completată cu încă două unități importante

Ieri conducerea IGSU reprezentată de general – maior Mihail Harabagiu a suplinit baza tehnico – materială a salvatorilor din raionul Ștefan Vodă cu două unități de tehnică.  

Angajații Secției Situații Excepționale Ștefan Vodă au beneficiat de o autospecială de stingere a incendiilor de tip MAN și o mașină cu tracțiune sporită. Acestea urmează să ajungă în cele mai dificile intervenții și să lichideze situațiile de risc. Mai mult, în cadrul vizitei conducerea IGSU a discutat cu autoritățile publice perspectiva edificării unei noi unități de pompieri la Ștefan Vodă, care va oferi condiții de lucru performante angajaților din teritoriu. Potrivit IGSU construcția unei noi remize va fi posibilă grație proiectului de asistență tehnică oferit de Guvernul SUA pentru anii 2020 – 2021.

În baza programului în centrul raional Ștefan Vodă va fi edificată o unitate de salvatori și pompieri performantă. Proiecte de succes similare au fost realizate în construcția unităților de salvatori și pompieri la Edineț, Comrat, Cimișlia, Taraclia și Bălți. 

TIMPUL.MD

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus