Horoscop

Berbecii au devenit foarte risipitori

LEU
Lucrati de zor la ceva pe care de-abia asteptati sa-l scoateti la lumina, sa culegeti impresii, sa observati daca este bine primit sau lumea este indiferenta.

FECIOARA
O sa luati parte la o sedinta in care se vor trasa unele sarcini cu care – ar fi nemaipomenit – sa fiti de acord. In caz contrar, trebuie cazut la o intelegere.

BALANTA
Primele pe lista de prioritati sunt ratele si daca va mai raman ceva bani puteti lua si ce v-au rugat copilul sau partenerul de viata. Asta e ordinea.

SCORPION
Va-ntelegeti cu partenerii de afaceri si n-o sa mai amanati prelungirea unui contract – v-ati facut deja o idee despre cum se va derula colaborarea.

SAGETATOR
Aveti de semnat diverse hartii si o sa aveti de umblat, sa stati, eventual si pe la cozi, in audiente dar nu prea aveti de ales. Trebuie sa plecati acasa cu actele semnate.

CAPRICORN
O sa dati ochii cu seful si n-ar trebui sa va sfiiti sa-i cereti ce aveti nevoie pentru ca si el o sa va pretinda niste lucruri in plus, pe care nu le-ati mai facut pana acum.

VARSATOR
Posibile noutati de la slujba – ca vi se pune la dispozitie aparatura ultra moderna sau mobilierul e mai extravagant si mai pot veni ceva surplusuri banesti.

PESTI
Va deconectati – daca nu plecand in vacanta, macar, asa, printre picaturi o sa mai inchiriati o ora, doua un teren de tenis, de basket, de fotbal, sa faceti miscare.

BERBEC
Faceti rost de bani si nu stiu cum se face ca vi se scurg printre degete si s-ar putea sa fie un pic ingrijorat partenerul de viata din cauza acestei risipe.

TAUR
Oportunitati sa petreceti o vacanta de vis, sa demarati un proiect care se anunta reusit, banos – ceva promite sa va mobilizeze pentru ce va urma sa puneti in aplicare.

GEMENI
Umblati la banii din cont si ca sa mai puneti peste, si ca sa mai schimbati din ei in valuta sau ca sa-i scoateti!- sa traiti bine mersi din dobanda, ca ati avut grija sa puneti bani la depozit.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *