Vedete

Blonda şi bruneta la duel

Victoria a făcut 24 de ani, este originară din Orhei şi, dacă va câştiga proiectul, va dedica această victorie familiei sale. În copilărie, a participat la emisiunea „De la 5 la 10”, iar mai târziu a luat premiul II la Concursul „Două inimi gemene”.

Elena a împlinit 21 de ani, este studentă la Relaţii Internaţionale la USM, e pasionată de muzică, politică şi animale domestice. Are acasă câini, pisici şi un hamster. Tatăl ei este militar şi asta explică faptul de ce Elena s-a născut în Mongolia. Îi place să scrie versuri, visează la o călătorie în jurul lumii şi formează cu Cristi cuplul de la „Fabrica de Staruri 2”.
Ne aşteaptă o seară deosebită la „Fabrica de Staruri 2”…

Până la marea finală au mai rămas exact trei săptămâni. Iar la concertul de data trecută am aflat pe cine a preferat publicul. Norocosul a fost Danu Boian, care a câştigat în faţa prietenului său Dumitru cu un punctaj destul de impunător. S-au strâns rândurile la „Fabrica de Staruri 2”, a menţionat Dan Negru: „ Mulţi am fost, puţini am rămas”. Încetul cu încetul, „fabricanţii” îşi scot măştile de pe faţă, tensiunea creşte şi fiecare dintre participanţi deja se vede în marea finală.

Aşadar, nu pierdeţi show-ul de astăzi, transmis în direct de postul PRIME, de la 21.30. Melodii frumoase, ţinute spectaculoase, emoţii şi… un nou duel. Să câştige cel mai bun!

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *