Opinii și Editoriale

Boicotare generala!

Evident ca astazi iarasi se va injura. Si se va latra pe aiurea, aidoma cateilor care cred ca trebuie sa-si apere domeniile incredintate chiar si atunci cand nu le ameninta nimeni. Si se va spune ca Filat si Urecheanu au refuzat sa participe la dezbaterile de la EU TV pentru ca le-a fost frica. Si nu pentru ca le e prea greata…

Cand Vasile Nastase abia isi lansase „media-expres”-ul, m-a invitat si pe mine la emisiunea „pe care o concep cum vreau eu si in care nu se baga nimeni din afara” (in afara de Iuri Ivanovici)… I-am spus ca nu pot sa vin, pentru ca promisesem sa merg la o nunta, dar ca n-as veni nici daca n-ar exista nunta. „Caci nu vreau sa va fac fundal democratic, dle Nastase”… El a inteles si nu m-a mai sunat, iar timpul a aratat ca nu am gresit, refuzand „generoasa oferta”. Caci, toti cei care si-au facut iluzia ca vor aduce un alt punct de vedere la EU TV s-au pomenit facand jocul pepecedistilor. Asta ii asteapta si pe politicienii care cred ca, „dezbatand” la EU TV, vor „lumina” electoratul lui Rosca. Misiune imposibila: telespectatorul, daca e luminat, nu mai poate fi al lui Rosca, iar daca e al lui Rosca… deduceti si singuri.

Acestea fiind spuse, salut decizia AMN si a PLDM. Se va intampla, oare, „boicotarea generala”? Domnilor Diacov, Serebrian, Ghimpu, Chirtoaca, Nantoi si Pavlicenco, amintiti-va ce a scris si a spus presa lui Rosca despre voi si… decideti!
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *