Actualitate

BOMBĂ! Proces PENAL pe numele Silviei Radu

"Vladimir Plahotniuc către Silvia Radu: „Eu te-am făcut, eu te mântui”… Cel mai probabil liderul PD, dorește astfel să curme rapid periplul dezonorant al Silviei Radu la primăria Chișinău, dar mai ales dorește să transmită un mesaj puternic către armata sa de funcționari și funcționărași care au acceptat să reprezinte Partidul Democrat în diferite calități oficiale, iar acum târâie prin noroaie „obrazul” partidului", a scris liberalul Valeriu Munteanu, care a și făcut anunțul despre cauza penală pe numele primarului interimar.

PL a solicitat Procuraturii Generale să pornească și să instrumenteze o cauză penală pe numele edilului interimar, Silvia Radu, „pentru săvârșirea infracțiunii de uzurpare de calități oficiale și a infracțiunii de samavolnicie”. Totodată, liberalii, au cerut și examinarea acțiunilor viceprimarului, Nistor Grozavu, pentru depășirea atribuțiilor de serviciu.

Silvia Radu, la rândul ei, l-a acuzat pe Valeriu Munteanu de corupție și i-a sugerat să facă un autodenunț la Procuratură.

„Domnul Valeriu Munteanu, minte într-un mod desgustator și a început o campanie de denigrare a mea. Eu nu fac politică și nu vreau sa intru în certuri politice", declarase primarul interimar. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *