IT&C

Când va fi lansarea iPhone 8

Având în vedere modificările semnificative de design și funcționalitate pe care Apple le-a pregătit pentru iPhone 8, foarte mulți au fost convinși că lansarea de anul acesta va întârzia. În anii trecuți, fiecare nou smartphone al gigantului din Cupertino a fost dezvăluit la finele lunii septembrie, urmând ca la mijlocul lunii octombrie să ajungă în magazinele din întreaga lume. Lansarea iPhone 8 ar fi trebuit să fie excepția de la regulă.

Conform celor de la 9to5Mac însă, oficialii de la Apple, în loc să întârzie, vor prefera să lanseze noul gadget cu stocuri reduse, la aceeași dată ca în trecut. Informația a plecat de la KG Securities, o entitate care ne-a demonstrat și în trecut că rareori se înșeală când vine vorba de zvonuri.

Pe lângă faptul că ar trebui să avem parte de o lansare înainte de finele lunii septembrie, același set de speculații ce a ajuns online în ultimele zile ne confirmă faptul că iPhone 8 ar trebui să fie anunțat împreună cu variante de 7S și 7S Plus. Stocurile pentru toate variantele de telefoane Apple vor fi limitate până în 2018, inclusiv în perioada sărbătorilor de Crăciun care este foarte profitabilă de fiecare dată. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *