Timpul.md

Actualitate 12 Aprilie 2018 | 14:30

Candidata Partidului „Șor” și-a prezentat programul electoral pentru Capitală

Candidata Partidului Politic Șor la alegerile primarului general al municipiului Chișinău din 20 mai, Reghina Apostolova, și-a prezentat astăzi, 12 aprilie, programul electoral. Acesta vizează îmbunătățirea infrastructurii urbei, desfășurarea proiectelor sociale și disciplină financiară, scrie IPN.  

Potrivit Reghinei Apostolova, problemele orașului Chișinău nu diferă de problemele altor orașe. Experiența sa în funcții publice și calitatea de viceprimar de Orhei îi permite să afirme că, și într-un timp scurt, până la alegerile locale generale din 2019, își va putea implementa programul pentru capitală.

Reghina Apostolova le promite locuitorilor capitalei curățenie și iluminare stradală pe timp de noapte, asfaltarea drumurilor, amenajarea locurilor de joacă pentru copii și a spațiilor verzi. Cu referire la proiectele sociale, a spus că va fi extinsă rețeaua de magazine sociale, iar pensionarii vor primi și altfel de ajutor. Municipalitatea va contribui la majorarea alocației la naștere și va asigura alimentație sănătoasă în fiecare grădiniță și școală.

Datorită discipline financiare care va fi promovată, bugetul capitalei se va dubla, spune Reghina Apostolova. Pentru a pune în aplicare programul pentru Chișinău vor fi atrase și investiții străine. Echipa sa va insista și pe mărirea taxelor pentru vânzarea tutunului și alcoolului.

Reghina Apostolova are convingerea că va avea parte de susținerea consilierilor municipali, indiferent de formațiunea politică pe care o reprezintă.

Ilan Șor, președintele Partidului Șor și primar de Orhei, a îndemnat oamenii de afaceri din Chișinău să nu fie zgârciți și ofere cel puțin jumătate din venitul lor pentru a face din orașul Chișinău un oraș în care să vrei să trăiești, după exemplul orașului Orhei.

Reghina Apostolova a fost înscrisă în cursa electorală și ocupă poziția a patra în buletinul de vot. 

Sursa: ipn.md

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus