Actualitate

Capitala R. Moldova inclusă în TOP 10 cele mai URÂTE oraşe din lume

Pe locul întâi în top este plasat orașul Ciudad de Guatemala, Guatemala. Capitala unei țări frumoase și exotice, Ciudad de Guatemala arată ca o suburbie iemensă, unde crima și drogurile sunt la ele acasă, iar majoritatea clădirilor par pe punctul de a se prăbuși. (Foto: ucityguides.com)

Ciudad de México, Mexic, este unul dintre cele mai periculoase și poluate orașe din lume. (Foto: ucityguides.com)

Amman, Iordania, se poate mândri cu Petra, un monument de o valoare istorică fascinantă, însă în Amman nu mai este nimic altceva de văzut. Este un oraș dedicat celor care iubesc praful, haosul și clădirile urâte. (Foto: ucityguides.com)

Caracas, Venezuela, suferă de lipsa unei planificări coerente a dezvoltării. (Foto: ucityguides.com)

Luanda, Angola, este unul dintre cele mai urâte orașe din lume, însă și, în mod incredibil, unul dintre cele mai scumpe orașe de pe planetă. (Foto: ucityguides.com)

Pe locul șase este amplasată Capitala noastră, Chișinău, care nu este pe placul celor de la ucityguides.com. Aceștia au văzut un oraș industrial, cu blocuri de apartamente construite în stil sovietic și care, în majoritatea lor, nu sunt nici renovate, nici foarte curate. (Foto: Wikipedia)

Houston, SUA, este un oraș în care se află foarte multe persoane fără adăpost și în care planificarea dezvoltării a fost un eșec. (Foto: Wikipedia)

Detroit, SUA, se poate ”mândri” și o depopulare accelerată, cu o mare rată a criminalității, cu mizerie și cu o arhitectură urâtă și plictisitoare. (Foto: Wikipedia)

Sao Paulo, Brazilia, este o adevărată junglă de beton, unde frumusețea citadină nu și-a spus cuvântul. (Foto: ucityguides.com)

Los Angeles, SUA, se poate mândri cu plaje frumoase și cu alura de Hollywood care îl înconjoară, însă orașul propriu-zis este urât și plin de persoane fără adăpost, iar traficul este infernal. (Foto: city-data.com)

sursa: romanialibera.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *