Timpul.md

Actualitate 3 Iunie 2017 | 09:55

Casa lui Cavcaliuc din com. Trușeni a fost finalizată: Are bazin și baterii solare

În decembrie 2015, Gheorghe Cavcaliuc, pe atunci șeful interimar al Inspectoratului General al Poliției (IGP), care are un salariu lunar de 10 mii de lei, își construia în acea perioadă o vilă de lux la marginea Chișinăului.

La un an și jumătate de atunci, Gheorghe Cavcalic, care deține funcția de șef adjunct al IGP practic și-a finalizat construcția casei. Jurnaliștii de la CrimeMoldova.com au filmat imobilul cu drona. Aceasta are bazin, baterii solare dar și un teren de joacă pentru copii.


 
Oficial, imobilul este amplasat în com. Trușeni, mun. Chișinău, în Întovărășirea Pomicolă „Zarea Trușeni”. Imobilul se află însă aproape de Chișinău, lângă traseul Chișinău-Leușeni (șos. Balcani).

Vila se înalță pe un teren cu o suprafață de 12 ari (1200 m.p.) pe care Cavcaliuc l-a indicat în toate declarațiile cu privire la venituri și proprietate, depuse din 2012 și până acum. Doar că, șeful IGP susține că terenul cu pricina ar avea o valoare cadastrală de doar 304 lei, deși, în zonă, un ar se vinde cu aproximativ o mie de euro. Totodată, chiar și valoarea cadastrală a terenului este mult mai mare decât cea indicată de Cavcaliuc în declarații, fiind de aproximativ 25 mii de lei.

zdg.mdPe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus