Timpul.md

Actualitate 10 Iunie 2019 | 17:52

Cât a costat trădarea de țară? Dodon Iscariotul ne-a vândut pentru 30 de arginți, adică 30 de milioane de dolari

 Liderul socialiștilor, Igor Dodon, va intra în istorie alături de Iuda Iscariotul, cel care l-a trădat pe Isus Hristos pentru 30 de arginți. Iuda de la noi, adică Dodon Iscariotul, și-a trădat țara pentru 30 de milioane de dolari pe care îi primește de la agenții Kremlinului. În schimbul aceștor bani, a preferat să-și vândă propriul popor, țărâna țării, satele și tradițiile naționale. A vrut pentru 30 de arginți, adică 30 de milioane de dolari, să ne transfrome în mancurți, robi de care sa poată să-și bată joc chiar și cel mai bețiv mojic din fundul Siberiei. De ce își urăște atât de mult propriul popor, pamântul țării care i-a dat veață? Așa este Iuda!Un alt raspuns nu prea găsesc. Dar să vedem, totuși, ce înseamnă 30 de milioane de dolari pentru noi moldovenii, pentru oamenii simpli. Ce a făcut oare Dodon Iscariotul cu acești bani, ce a finanțat, ce a complotat împotriva Moldovei? Cu timpul poate vom afla.Transformați în lei, 30 de milioane de dolari înseamnă impresionata sumă de 543 600 000 de lei, adică peste jumătate de miliard de lei. 
 
Dacă am împărți acești bani în salarii medii pe economie (anul 2018) am obține impresionanta sumă de peste 84 300 de salarii, în sumă de aproape 6500 de lei ficare. Sau, altfel spus, este vorba de plata lunara a salariilor pentru peste 7000 de persoane. 

 Daca Dodon Iscariotul, care a preferat să ne trădeze pentru 30 de arginți, ar fi decis să împartă acești bani părinților și buneiilor noștri, adică pensionarilor, dar să nu-i pună în buzunar și să comploteze împotriva noastră, viața multor oameni poate era mai bună.Fiindcă din acel peste jumătate de miliard de lei sau 30 milioane de dolari americani se putea de plătitcâte o pensie pentru aproape 314 mii de pensionari sau aproape 60% din toți pensionarii din țară. Dar nu, Iuda nu se gândește la aproapele lui, el e condus de ură și trădare, el lucrează pentru stăpânii lui și pentru călăii moldovenilor, care ne urăsc și vor să ne șteargă de pe fața pământului, să nu mai știe lumea de moldoveni.

Dar pentru tinerele mămici, pentru cele care dau naștere unei noi vieți, care duce sămânța neamului mai departe, ce se poate face cu peste jumătate de miliard de lei. Multe, foarte multe! De exemplu, peste 86 mii de mămici ar fi putut să primească la nașterea copilașuluicâte o îndemnizație unică în mărime de 6303 de lei. Dar nu, Dodon Iscariotul nu lucrează pentru noi moldovenii, el ne trădează strpânilor lui, el nu ne vrea fericiți și cu familii întregi și bucuroase. Iuda ne vrea cu familiile rupte, cu tineri părinți plecați la slujit stăpânii de la Moscova și cu copiii rătăciți pe drumuri, rămași fără iubire și mângâiere părintească. 

Multe exemple mai pot fi aduse. Dar, credem, e destul ca să înțelegem Marea Trădare. 

RUGĂ PENTRU ȚARĂ
De ce Doamne ne pedepsești și îl trimiți printre noi pe Trădătorul, pe Iuda, pe Dodon Iscariotul. Sau în acest fel ne arăți Doamne cât de mult ne iubești și asemeni Tatălui Ceresc ne trimiți iscoade pentru ca să ne lăsăm de păcate, sau ne-ai ales pe noi, moldovenii, ca prin noi să scăpi lumea de păcate? Apără-ne Doamne și ne miluiește!
Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus