Timpul.md

Sport 13 Septembrie 2017 | 06:55

Catalanii și-au luat REVANȘA. Dublă pentru Messi - Barcelona - Juventus 3 - 0 / VIDEO REZUMAT

Dubla lui Messi şi golul lui Rakitic i-au adus Barcelonei un succes clar în faţa lui Juventus, 3-0, în grupa D din UEFA Champions League. Argentinianul a ajuns la 96 de reuşite în competiţie.

În reeditarea finalei din urmă cu doi ani, Barcelona a surclasat-o din nou pe Juventus, la primul meci al grupei D din UEFA Champions League.

Suarez a fost primul care a ameninţat poarta lui Buffon. Dembele a fost şi el la un pas de primul său gol în tricoul Barcei, dar Alex Sandro a îndepărtat pericolul în ultimul moment. Chiar înainte de pauză, Messi i-a înscris primul gol din carieră lui Buffon din a patra încercare.

La şapte minute de la reluare, Messi a lovit bara, dar s-a revanşat imediat: a creat faza golului doi, reuşit de Rakitic. Decarul Barcelonei putea face dubla, dar Buffon a scos execuţia sa din lovitură liberă.

Portarul lui Juventus nu a mai avut ce face în minutul 69, atunci când Messi şi-a trecut în cont al 96-lea gol în UEFA Champions League. Dybala şi Benatia nu au putut înscrie golul de onoare pe final. Victorie cu 3-0 pentru Barcelona, care nu a pierdut niciodată la debut în ultimele 19 ediţii ale competiţiei.


Sursa: Digisport

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus