Timpul.md

Actualitate 16 Decembrie 2019 | 19:04

Caz ȘOCANT la Dubăsari: Un băiat de 18 ani, înjunghiat de fostul prieten al iubitei sale

Un tânăr de 18 ani, din satul Oxentea, raionul Dubăsari, a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost bătut cu cruzime şi înjunghiat. Principalii suspecţi sunt fostul prieten al iubitei sale, precum şi tatăl agresorului. Potrivit anchetatorilor, incidentul sângeros s-a produs duminică seara, la domiciliul adolescentei, de 16 ani.

„La faţa locului, oamenii legii au stabilit că fostul iubit, un băiat de 19 ani, împreună cu tatăl său şi concubina tatălui a plecat la domiciliul minorei de 16 ani. De asemenea, la domiciliul ultimei se afla şi actualul iubit, un băiat de 18 ani, unde între ei fiind relaţii ostile s-a iscat un conflict în urma căruia tânărul de 18 ani a fost lovit cu cuţitul în regiunea spatelui”, a spus ofiţerul de presă al IP Dubăsari, Irina Burdujan.

Tânărul rănit este internat în Secţia reanimare a Spitalului Raional Criuleni. Potrivit medicilor, starea acestuia este gravă, dar stabilă. Atât tânărul de 19 ani, cât şi tatăl acestuia au fost reţinuţi pentru 72 de ore.

Cei doi nu-şi recunosc fapta şi se învinuiesc reciproc. Suspecţii sunt cercetaţi pentru huliganism şi riscă până la şapte ani de puşcărie. 

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus