Timpul.md

Actualitate 28 Mai 2020 | 16:17

Cazul băiatului din Hîncești / „Sora și fratele își făceau temele online cu profesorii, nu au auzit nimic”

 

Cadavrul copilului de 6 ani din Hîncești a fost depistat abia peste două zile, din cauza faptului că, inițial, părinții au declarat poliției că minorul a fost răpit. Declarațiile au fost făcute de șeful-adjunct al Inspectoratului Național de Securitate Publică (INSP), Alexei Grosu, și șeful Direcției Crime Grave din cadrul INI al IGP, Igor Zglavuța.

„Din start s-a făcut examinarea vizuală, s-a lărgit spectrul de măsuri fiindcă părinții au declarat că copilul a fost răpit. Astăzi s-au făcut cercetări adăugătoare la fața locului și a fost depistat cadavrul. Inițial s-a examinat doar vizual de către poliția locală. Inițial am examinat diferite versiuni, că s-a auzit un strigăt, că a fost ademenit cu cireșe. Vreo 12 versiuni am examinat. Gaura era destul de mare, iar copilul destul de mic, putea singur să cadă”, au declarat oamenii legii.

Forțele de ordine spun că trupul neînsuflețit al micuțului a fost depistat abia după ce specialiștii au dărâmat toaleta din curtea casei.

„Noi am distrus wc-ul și l-am examinat minuțios și atunci am găsit cadavrul. Este posibil că minorul a căzut singur. Medicul legist nu a depistat urme de moarte violentă. Era încălțat în șlapii surorii, care îi erau mari. Putea să alunece și să cadă în veceu. Sora și fratele își făceau temele online cu profesorii, nu au auzit nimic”, au precizat polițiștii, informează newsmaker.md 

Moartea băiețelului din Hâncești - o consecință a „restricțiilor” fără logică adoptate de regimul Dodon&Chicu


 

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus