Actualitate

Ce ar spune Vladimir Putin despre un candidat ca Gațcan

Fostul ministru al Apărării, Anatol Șalaru, face apel către socialiști și simpatizanții acestora să nu-și dea votul pentru candidatul PSRM, Ștefan Gațcan, la alegerile noi din Hâncești și îi îndeamnă să se întrebe „ce ar spune Vladimir Putin despre un astfel de candidat?” Declarațiile au fost făcută în contextul în care DESCHIDE.MD a publicat, în exclusivitate, un material care dezvăluie faptul că pretendentul PSRM la funcția de deputat a întreținut relații incestuoase cu fiica fratelui său.

Acesta mai spune că este rușinos pentru PSRM să susțină un candidat cu un comportament sexual deviant.

„Alegerile care vor avea loc duminică la Hâncești nu mai sunt despre politică sau geopolitică, ci despre moralitate. PSRM-ul l-a propus pe Ștefan Gațcan la funcția de deputat de Hâncești și când au aflat că a profitat de propria nepoată în loc sa-l dea afară în șuturi încearcă să-l spele și să-l scuze. Stefan Gațcan o fi fost șantajat dar asta s-a întâmplat pentru că au existat probe cu care să fie șantajat. Este rușinos pentru PSRM, și pentru orice om normal, să susțină o persoană cu un comportament sexual deviant. Unde sunt avalorile” creștine cu care se împăunează Igor Dodon și PSRM-ul?”, scrie fostul ministru pe pagina sa de Facebook.

Mai mult, Anatol Șalaru spune că menținerea candidatului Partidului Socialiștilor în cursa electorală ar arăta complicitatea acestora.

„Dragi membri și simpatizanți ai PSRM, înainte de a-l vota pe Ștefan Gațcan întrebați-vă ce ar spune Vladimir Putin despre un astfel de candidat? Păstrarea lui Ștefan Gațcan de către PSRM în cursa pentru fotoliul de deputat îi face complici cu acesta. Suntem adversari politici și geopolitici dar trebuie să existe o linie roșie în toate. Fac apel la membrii și simpatizanții PSRM-ului să dea dovadă de mai multă maturitate și să nu-și dea votul pentru un om certat grav cu morala socială și mai ales creștină”, a conchis Șalaru.

Amintim că, DESCHIDE.MD a scris despre faptul că un pretendent la fotoliul de deputat a fost implicat într-un scandal cu tentă sexuală. Este vorba despre candidatul Partidului Socialiștilor din R. Moldova la alegerile parlamentare noi în circumscripția 38 Hâncești, Ștefan Gațcan, care ar fi întreținut relații sexuale cu fiica fratelui său. Totul s-ar fi întâmplat în anii 2001 – 2002, atunci când Gațcan era angajat al Ministerului Sănătății, iar nepoata sa de 19 ani era studentă la medicină. Reporterii Deschide.MD au intrat în posesia rechizitoriului din dosar, iar sursele redacției au povestit că acesta ar fi încercat să-și spele imaginea, insistând pe faptul că ar fi fost șantajat de nepoata sa.

https://deschide.md/ 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *