Timpul.md

Actualitate 18 Februarie 2020 | 00:01

Ce au negociat PD și PSRM în ședința de la Parlament ?

 Mai mulți deputați democrați și socialiști s-au întrunit în această seară într-o ședință închisă la Parlament.

Potrivit unor surselor din cadrul PSRM, aceasta întțlnie ar fi prima rundă de negocieri, în cadrul căreia ar urma să se decidă planul creării unei coaliției dintre cele două formațiuni parlamentare.

Președintele Igor Dodon și premierul Ion Chicu au participat la ședința de la Parlament.  Potrivit comunicatului dostribuit de Igor Dodon: „Principalele teme de discuție au fost legate de activitatea parlamentară și guvernamentală în perioada următoare, inclusiv cu privire la lansarea unor proiecte ample, pe termen mediu și lung, care vizează îmbunătățirea continuă a vieții cetățenilor. La întâlnirea de lucru au fost discutate și problemele abordate de cetățeni în cadrul vizitelor întreprinse în teritoriu de reprezentanții Președinției, Guvernului, Parlamentului.”

Sergiu Sîrbu, care a lipsit la sedința din PArlament a  decalrat pentru Agora următoarele: „Suntem și noi mirați, pentru că sâmbătă, la Consiliul Politic, nimeni nu a discutat despre începerea unor astfel de discuții. Consiliul Național al partidului nu a acordat un asemenea mandat Biroului Executiv al partidului. Nu am confirmare sută la sută, dar acolo ar fi noua conducere aleasă sâmbătă. Noi nu am fost informați, nici la partid, nici la fracțiune”

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus