Timpul Liber

Ce înseamnă când visezi o înmormântare

Ce înseamnă când visezi nuntă şi înmormântare?
Aceste două simboluri extrem de puternice în visele noastre anunţă faptul că vei avea parte de un eveniment care are şansa să te întristeze, dar să te şi bucure în acelaşi timp. Dat fiind că este vorba despre două ritualuri importante în cursul vieţii unui om, nunta urmată de înmormântare în visele noastre poate prevesti faptul că vei avea parte de o schimbare majoră pe plan profesional, dar care se va manifesta cu două tăişuri – pe deoparte va veni cu o mulţime de beneficii şi avantaje, dar pe de altă parte poate reprezenta un risc major pentru cariera ta.

Ce înseamnă când visezi priveghi?
Atunci când visezi priveghi este semn că ţi se va da în grijă un proiect foarte important la locul de muncă şi că de tine va depinde mersul lucrurilor în acel domeniu. De asemenea, acest simbol anunţă faptul că eşti înconjurat de persoane mai puţin demne de încredere şi că trebuie să fii mereu cu ochii în patru atunci când vine vorba de siguranţa slujbei tale.

Pe plan personal poate anunţa o perioadă extrem de tristă în care asişti la decăderea unei persoane, la sfârşirea relaţiei dintre tine şi cel drag iar tristeţea vine din faptul că nu poţi face nimic.

Ce înseamnă când visezi funeralii?
Funeraliile sunt ceremonii fastuoase care au loc la moartea celebrităţilor şi a marilor personalităţi dintr-o societate, tocmai de aceea atunci când un astfel de simbol îţi apare în vis este semn că în viaţa ta se petrec lucruri de mare anvergură care te afectează atât pe plan personal cât şi profesional. Mai mult decât atât, conform traducătorilor de vise acest simbol reflectă faptul că există aspecte în relaţia ta cu persoana iubită care pot duce la explozii de evenimente neplăcute.

Aspecte tensionante pe plan personal

Dacă visezi un om mort, este semn că o etapă din viaţa ta se încheie şi eşti pregătit să descoperi o altă faţetă a vieţii. Acest vis anunţă că ceva din tine a murit în urma unor evenimente zdruncinătoare şi că urmează să te redescoperi şi să-ţi reinventezi personalitatea.

Dacă visezi că eşti la o înmormântare şi plouă este semn că eşti trist pentru moartea acelei persoane, dar că el/ea a plecat din această lume împăcat/ă.

Dacă visezi că participi la propria înmormântare este semn că ai parte de nişte situaţii neplăcute în viaţa ta dar nu ai nici o putere să schimbi ceva în momentul de faţă.

Dacă visezi că ţii doliu după cineva este semn că relaţiile cu un prieten apropiat vor fi afectate din cauza evenimentelor care au loc acum în viaţa ta sau chiar din cauza orgoliilor dintre voi.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *