Timpul Liber

Ce înseamnă când visezi un cutremur?

Ce înseamnă când visezi un cutremur mare?
Un cutremur induce senzaţii de frică adânc impregnate în subconştientul nostru şi pentru aceia care trec printr-o astfel de experienţă, poate reprezenta chiar o traumă la nivel psihologic. Atunci când visezi un cutremur este foarte important să ţii cont de locaţia în care te afli, oamenii cu care eşti şi mai ales starea ta de spirit sau mai exact – cât de frică îţi este. Dacă visezi un cutremur mare înseamnă că treci printr-o perioadă extrem de vulnerabilă la nivel emoţional şi că te simţi într-o stare de anxietate aproape perpetuă. Este semn că vei avea parte de evenimente care te vor înfricoşa sau care vor avea în orice caz un impact destul de mare asupra ta.

Mai mult decât atât, ţinând cont de magnitudinea cutremurului acesta indică faptul că este posibil să se petreacă anumite schimbări bruşte în viaţa ta asupra cărora nu vei putea prelua controlul. Ritmul vieţii tale poate fi dat peste cap şi te poţi trezi într-o vâltoare de evenimente cărora nu vei ştii cum să le faci faţă.

Ce înseamnă când visezi un cutremur mic?
Dacă în visul tău cutremurul este mic atunci este semn că vei avea parte de o întâmplare care va părea mai tragică decât este de fapt. Este posibil să te sperii degeaba, însă abia la final vei realiza că ai trecut prin nişte emoţii prea mari fără rost.

Ce înseamnă când visezi cutremur şi ploaie?
Atunci când visezi cutremur şi ploaie, dat fiind că sunt asociate Ce inseamna cand visezi un cutremur Interpretarea visului in care apare un cutremur 2două simboluri din natură, ambele extrem de importante pentru subconştientul tău este semn că în viaţa ta pot apărea anumite schimbări pe care nu le vei accepta aşa de uşor. Ploaia este şi ea un simbol al stării prin care psihicul trece la momentul visului şi care este asociat de regulă cu tristeţea şi angoasa şi de aceea atunci când apare în vis alături de cutremur asta înseamnă că vor avea loc anumite evenimente care te vor solicita foarte mult din punct de vedere psihic şi nu vor trece fără să lase urme asupra ta.

Mai mult decât atât, ce este cel mai important de ţinut cont la acest simbol este faptul că în ciuda faptului că are puterea de a distruge natura şi totul în jurul ei, deţine şi o parte pozitivă şi anume aceea de a crea munţi şi văi şi implicit de a remodela pământul. Astfel, în urma unui cutremur există şansa să vă alegeţi cu ceva bun. O astfel de dezlănţuire a energiei de regulă prevesteşte şi nişte schimbări aferente, aşa că numai printr-un dezechilibru lucrurile pot reveni la armonie.

Astfel, nu este obligatoriu ca un cutremur să fie un simbol negativ şi nu de fiecare dată când visăm un astfel de scenariu este musai să se întâmple ceva în planul fizic sau în realitatea imediată. Există şansa ca schimbările să aibă loc în sufletul nostru sau adânc în conştiinţa noastră şi să le vedem manifestarea mult mai târziu. Prin urmare, nu ignoraţi visele şi nici simbolurile care vă apar deoarece acestea pot spune extrem de multe despre dumneavoastră şi despre bunăstarea spirituală de la momentului visului 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *