Timpul.md

Actualitate 4 Noiembrie 2019 | 12:59

Ce spune Ceban despre PLECAREA lui Andrei Năstase din R. Moldova, după ce a PIERDUT alegerile pentru funcția de primar: „Îmi doresc ca el să-și reîntregească familia. A zis că vrea să o facă”

 

Primarul ales al capitalei, Ion Ceban, spune că nu este copil să-i poarte ranchiună contracandidatului său Andrei Năstase, care l-a denigrat în campania electorală. Acesta a comentat și declarația lui Năstase, care a amenințat că va părăsi R. Moldova, dacă pierde alegerile din Chișinău.

„Nu-s supărat deloc pe Andrei Năstase. Suntem oameni maturi și eu cred că dau dovadă de maturitate. Punct. Dumnealui a spus că în ultimele patru luni a muncit ca un rob. Eu cred că-și va duce povara mai departe – să lucreze ca un rob la MAI. Avem probleme cu contrabanda, cu schemele de corupție, cu traficul de influență, cu traficul de droguri, pe care așteptăm ca el să le rezolve”, a declarat Ceban.

Întrebat cum comentează declarația contracandidatului său că va părăsi R. Moldova dacă pierde alegerile, Ceban a menționat: „Eu chiar îmi doresc ca el să-și reintegreze familia în orice circumstanță. A zis că vrea să o facă. Eu îi doresc succes. E ministru de Interne. Soția lui a zis că poate fi mai sigur aici… Dacă este sigur, atunci…”, a adăugat primarul ales.

Anterior, în timpul campaniei electorale, Andrei Năstase și-a dat cuvântul că pleacă din R. Moldova, dacă Ion Ceban va ajunge primar al municipiului Chișinău. „Eu nici nu iau în calcul ipoteza să pierd alegerile. Nu e vorba despre mine, este vorba despre oraşul ăsta, despre ţara asta. Dacă, Doamne fereşte, vine Dodon şi pune stăpânire pe Chişinău, e grav. Mai bine îmi iau valiza şi plec, decât să revin la orişice minister. Pentru că ştiu ce se va întâmpla – ne vom prăbuşi”, a declarat Andrei Năstase la 17 octombrie, la o întrevedere electorală, citat de adevarul.ro.

 

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus