Actualitate

Ceaiuri care îţi susţin imunitatea

Cunoscut fiind celebrul ceai de la ora 5, acesta a devenit o băutură foarte apreciată de toate popoarele. Prezent în toate magazinele, cu o gamă variată de arome, ceaiul astăzi reprezintă nu un moment de răsfăț ca pe timpuri, ci o modalitate de a ajuta organismul să scape de surplusul de kilograme.

Ceaiul verde în cultura chinezească

Ceaiul verde este recunoscut pentru calitățile sale, în special pentru că este o sursă bună de antioxidanți.

Ceaiul verde are două modalități de preparare, una fiind cea de uscare a frunzelor în tigaie și apoi adaugată apă clocotită peste ele și a doua și cea mai des folosită, infuzia clasică.

Astfel, indiferent de metoda de preparare, îți va fi de mare ajutor în arderea caloriilor, ajutându-te totodată să ai parte de o îmbunătățire atât din punct de vedere psihic cât și fizic.

Consumat cu regularitate te va ajuta să previi apariția unui accident vascular cerebral, poți chiar să înlocuiești cafeaua cu o cană de ceai verde. Efectele minunate ale acestei licori nu vor întârzia să apară.

Ceaiul negru te ține departe de boli

Studiile de specialitate făcute pe baza acestor tipuri de ceai au scos în evidență faptul că ceaiul negru dacă este consumat cu regularitate poate ajuta la reducerea riscului de dezvoltare a tumorilor, în special la nivelul colonului.

De asemenea, îți este de folos pentru a combate infecțiile virale și pentru a-ți consolida imunitatea. Și acest tip de ceai te ajută să elimini toxinele din organism într-o manieră destul de ușoară și rapidă, oferindu-ți totodată și o stare de bine, eliminând oboseala.

Ceaiul alb, aliatul siluetei tale

Dacă vrei un ceai care să te ajute să slăbești frumos, armonios și care în același timp să te ajute să îți întărești organismul cu doza de antioxidanți oferită, atunci optează pentru ceaiul alb.

Deși ceaiul verde se bucură de cea mai mare popularitate, ceaiul alb te ajută să ai parte d eo piele frumoasă, sănătoasă, un organism detoxifiat și un corp mai suplu cu doar 2-3 căni din acest ceai în fiecare zi.

Având o cantitate triplă de aatioxidanți față de ceaiul verde, ceaiul alb ajută la îmbunătățirea circulației sangvine, ajută la regenerarea ficatului, reduce nivelul de colesterol din sânge și încetinește activitatea substanțelor care contribuie la limitarea colagenului și elastinei. Deci putem spune că previne și îmbătrânirea prematură.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *