Timpul.md

Actualitate 9 Ianuarie 2018 | 08:39

Ceartă ca în filmele de acțiune: Doi tineri au fost împușcați de vecinii de la bloc

Un tânăr de 25 de ani a fost împușcat mortal, iar altul de 27 de ani, a fost rănit grav după o dispută cu niște vecini de bloc. Totul s-a întâmplat în ziua de duminică, 7 ianuarie în sectorul Botanica al capitalei, transmite IPN.

Potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului General al Poliției, corpul neînsuflețit al tânărului de 25 de ani a fost depistat de oamenii legii la ora 22.05 într-un apartament din sectorul Botanica al capitalei. Din informațiile preliminare rezultă că cei doi tineri au venit în ospeție la un prieten pentru a sărbători Crăciunul. La un moment dat, ambii bărbaţi au ieșit la balcon să fumeze, iar unul dintre ei ar fi scuipat și a nimerit peste un vecin și amicul acestuia, care fumau la un alt balcon, mai jos. Înfuriați, aceștia ar fi venit să le ceară socoteală tinerilor și au tras mai multe focuri de armă.

Pe acest caz a fost inițiată o cauză penală, iar persoanele bănuite, tată și fiu, au fost reținute. Dacă vinovăția acestora va fi demonstrată, aceștia vor fi pedepsiți cu închisoare de la 15 la 20 de ani sau detenție pe viață.

Ofițerul de presă al Inspectoratului General al Poliției Vlad Burac a declarat că învinuiții ar fi deținut ilegal armele din care au tras în tineri. Persoanele reținute au antecedente penale.

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus