Timpul.md

Actualitate 12 Februarie 2018 | 09:11

China se pregătește în secret de RĂZBOI! Asiaticii ar lucra la ARMĂ SUPERSONICĂ cu o forță uriașă de DISTRUGERE

Mai multe fotografii făcute publice de curând i-au determinat pe oameni să fie suspicioși în ceea ce privește relația Chinei cu SUA. Aparent, China ar lucra la o super-armă care folosește electromagnetism.  

Imaginile au fost făcute publice pe 31 ianuarie. Arma, cu railgun, după denumirea din engleză, aceasta folosește forțele electromagnetice pentru a lansa proiectile. Proiectilul n-are nicio capacitate explozivă, dar puterea vine din viteza cu care e lansat. Dacă acest lucru se confirmă, relațiile dintre țară și Statele Unite ar putea să se schimbe drastic. Ține însă cont că și America a testat așa ceva, scrie Digi24.

Specialiștii spun că tehnologia electromagnetică este un prim pas către o nouă formă de armestrategice. Trenurile hipersonice funcționează prin propulsarea proiectilelor de-a lungul șinelor încărcate electric la viteze mari, folosind forța electromagnetică, mai scrie sursa citată.

În testele americane, prototipul șinelor hipersonice a tras proiectile cu viteze de până la 7.800 km/oră, pe o distanță impresionantă de aproximativ 150 de kilometri. După 10 ani, Statele Unite au abandonat însă acest proiect. Chiar și așa, în timp ce există dificultăți asociate cu tehnologia armei, nu este imposibil. 

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus