Actualitate

Chirtoacă către partenerii externi: Dosarul meu este unul politic, argumentele anchetatorilor se bazează pe o fotografie cu pisica

Despre aceasta a scris recent edilul pe o rețea socială, de asemeanea Chirtoacă a mai publicat și o scrisoare adresata partenerilor externi, în care se declară nevinovat și susține că dosarul său este unul politic.

„Astazi m-am prezentat la procuratura pentru a continua studierea materialelor dosarului asa cum am fost chemat vineri, 21 iulie. In loc sa-mi fie prezentate materialele, mi s-a adus la cunostinta ca procurorul de caz a plecat in concediu, iar dosarul este trimis in judecata, cu incalcarea legii, fara sa avem posibilitatea sa-l studiem pana la capat si fara sa vedem pe video confruntarile, alte materiale etc. Apoi, conform CPP trebuia sa formulam cereri, demersuri, intrebari etc. Deci, inca un abuz din partea dumnealor. Neavand alte mijloace de comunicare, in semn de protest fata si de acest abuz, public aici scrisoarea adresata partenerilor externi cu privire la acest caz, precum si poza cu pisica din Germania, din anul 2014, care figureaza ca proba la dosar.

Nu am nimic cu cei care se ocupa propriu-zis de dosar, probabil isi fac doar meseria, dar toate luate impreuna, asa cum este descris si in scrisoarea de mai jos, arata cu totul altceva, decat se pretinde a fi” a scris Dorin Chirtoacă pe pagina sa de facebook, anexând și o scrisoare în limba engleză pentru partenerii externi în care califică dosarul său drep unul politic.

 

Amintim că dosarul „Parcărilor cu plată”, în care figurează edilul capitalei, a fost transmis zilele trecute în instanța de judecată. În acest sens, procurorii au solicitat Consiliului municipal suspendarea lui Chirtoacă din funcție pe durata procesului de judecată.
TIMPUL.MD

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *