Timpul.md

Actualitate 7 Septembrie 2021 | 13:25

Ciprian Ciubuc: Krasnoselski – criminalule, pasărea pe limba ei piere!!! (Sledi za bazaru)

Deputatul AUR, Ciprian Ciubuc, lansează o tiradă de acuzații grave la adresa infractorului ce ține sub stăpânire Transnistria, Vadim Krasnoselski, căruia îi transmite că zilele sale sunt numărate.

„Krasnoselski – criminalule, pasărea pe limba ei piere!!! (Sledi za bazaru). În iulie 2021, ți-am transmis un mesaj ferm, te vom bloca în enclavă pe Nistru căci nu respecți nici cetățenii Republicii Moldova și îngrădești libera circulație în interiorul Republicii Moldova, nici dreptul internațional sau acordurile OSCE.

Îți reamintesc că Ucraina a luat măsuri împotriva separatismului tău, de la 1 septembrie 2021, urmează Chișinăul…, iar dacă mai îndrăznești să ameninți Republica Moldova, îți spun doar atât: Krasnoselski – România este cel mai de încredere partener al Republicii Moldova, și stat membru NATO. Orice tanc mișcat de la Tiraspol sau Cobasna se înregistrează la Deveselu, pur și simplu îți amintesc dacă ai uitat. Nu uita Krasnoselski – Basarabia e România!!

Iar România mai devreme sau mai târziu va apăra orice cetățean român din Tighina, Tiraspol sau Chișinău! Vladimir Putin nu va reuși să-ți salveze fundul. Nu te juca cu răbdarea cetățenilor moldoveni și nici cu cei români. Cetățenii din teritoriul separatist al Republicii Moldova, pe care tu îl calci în picioare de 30 de ani și o declari Transnistria. Krasnoselski, moldovenii din regiunea separatistă ocupată de voi, cu girul Moscovei, se trezesc și te vor neutraliza.”, a declarat Ciprian Ciubuc.

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus