Actualitate

Circulaţie îngreunată la frontieră. Cozi kilometrice

Mai jos urmăriţi lista punctelor de trecere:

1. Punctul de trecere Giurgiuleşti-Galaţi: ieşire din RM – 20 de autoturisme, media timpului de aşteptare 40 de minute.
2. Punctul de trecere Leuşeni: intrare în RM – cinci autoturisme şi două autocare, media timpului de aşteptare 42 de minute; ieşire din RM – 25 autoturisme şi 6 autocare, media timpului de aşteptare 175 de minute.
3. Punctul de trecere Sculeni: ieşire din RM – 37 de autoturisme şi un autocar, media timpului de aşteptare 107 minute.
4. Punctul de trecere Criva: intrare în RM – patru autoturisme şi două autocare, media timpului de aşteptare 80 de minute; ieşire din RM – 12 autoturisme, media timpului de aşteptare 60 de minute.
5. Punctul de trecere Otaci: intrare în RM – nouă autoturisme şi un autocar, media timpului de aşteptare 85 de minute; ieşire din RM – şapte autoturisme şi două autocare, media timpului de aşteptare 115 minute.
6. Punctul de trecere Costeşti: intrare în RM – 23 de autoturisme şi un autocar, media timpului de aşteptare 145 de minute; ieşire din RM – 17 autoturisme şi un autocar, media timpului de aşteptare 115 minute.
În acest sens, autorităţile fac anumite recomandări: – verificarea valabilităţii şi statutului documentului de călătorie în baza căruia se traversează frontiera de stat; – tranzitarea tuturor punctelor de trecere existente la graniţă, pentru a nu suprasolicita doar unele dintre ele şi pentru a evita formarea cozilor; – consultarea aplicaţiei „TRAFIC ONLINE” de pe pagina oficială a Poliţiei de Frontieră, care prezintă media timpilor de aşteptare în punctele de trecere a frontierei pentru toate categoriile de mijloace de transport; – manifestarea de înţelegere, răbdare şi disciplină, ţinând cont de regulile de aflare şi traversare a frontierei de stat.

Sursa: tvrmoldova.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *